Altıeylül Belediyesi ile Ümraniye Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.
 Ümraniye Belediyesi'nde imzalanan protokolle birlikte iki ilçe belediyesi bağlarını daha da güçlendirdi. Ümraniye Belediyesi aynı anda Susurluk Belediyesi ve Hatay Belen Belediyesi de kardeş şehir protokolüne imza attılar.
Protokol törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ve Hatay Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu katıldı.

"KARŞILIKLI GÜZEL PROJELER YAPACAĞIZ"
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu karşılıklı olarak protokolü imzaladı. Protokol sonrası konuşma yapan Başkan Zekai Kafaoğlu "Ümraniye Belediyesi ile kardeş ilçe olmaktan mutluluk duydum. Hasan Can Başkanım ile Ümraniye farklı bir konuma geldi, Başkanımız Ümraniye'yi marka şehir haline getirdi. Kardeş şehir olarak Başkanımız Hasan Can'ın bilgilerinden, tecrübelerinden faydalanacağız. İki belediye olarak karşılıklı güzel projeler yapacağız. Altıeylül halkı adına bizi kardeş şehir kabul eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür ediyorum" dedi.

"İMZA ATTIĞIM İÇİN MEMNUNUM"
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise Altıeylül Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladıklarını ve böyle bir anlaşmaya imza atmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Protokol sonrasında Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na meslek edindirme kursiyerlerinin yaptığı zemzem takımı hediye etti. Başkan Zekai Kafaoğlu da Başkan Hasan Can'a Altıeylül Belediyesi'nin Merhaba Balıkesir isimli kitabını ve Altıeylül ilçesini simgeleyen hediye verdi. 
Editör: Haber Merkezi