Balıkesir'de enerji ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Mutlular Grubu patronu ve eski Gönen Ticaret Odası başkanlarından İbrahim Mutlu'nun aracı kurşunlandı.
BİNADAN ATEŞ EDİLDİ
Olay, Hüseyin Tümer Caddesi üzerindeki Gönen Orman İşletme Müdürlüğü binası yakınında yaşandı. Ünlü işadamı İbrahim Mutlu'ya ait 10 CEH 01 plakalı otomobile, seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateş edildi. 
MUTLU ARAÇTA YOKTU


Başkan Mutlu'nun araçta olmadığı saldırıda, kurşunlar otomobilin sağ koltuk kapısıyla bagaj kısmına isabet etti.  Silahlı saldırıdan makam şoförü de şans eseri yara almadan kurtuldu. Kurşunlanma olayının çevredeki binalardan birinden gerçekleştirildiği belirtildi. 
POLİS HAREKETE GEÇTİ
Ünlü işdamı Mutlu, olaydan sonra Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Polis, olay anındaki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. 
BÜYÜKŞEHİRLE ORTAK ENERJİ YATIRIMI

Gönenli işadamı İbrahim Mutlu, Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla Gönen Organize Sanayi Bölgesinde her türlü bitkisel kalıntıdan elektrik üretecek olan Biokütle Enerji Santralinin yatırımına da imza atmıştı.
MUTLULAR GRUP HAKKINDA


Mutluların arkasında Mutlular Ailesi var. 1967 yılından bu yana kademeli olarak iş hacmini büyüten şirket Mehmet Mutlu'nun iki oğlu olan İbrahim Mutlu ve İsmail Mutlu'nun işleri devralmasıyla daha hızlı büyümeye ve daha verimli çalışmaya başlamıştır. 
Mutlular deneyim, uzmanlık ve güvenli ürünler elde ederek kalite çıtasını daha da yükseltmiştir. 44 yıl önce bir aile işletmesi olarak faaliyete başlayan Mutlular, 1994 yılında limited şirkete dönüşmüş ve Türkiye’nin lider pirinç ve et tedarikçisi olmuştur. 
Şu an Türkiye pirinç üretiminin %1,5 kadar olan kısmını çoğu şirket mülkü olan 18.000 dönüm alanda gerçekleştirilmektedir. 
Mutlular fertlerinin tutkuyla yürüttüğü ve öncü bir vizyonla şekillendirdiği profesyonel yönetim sayesinde Mutlular, pirinç ve etin her alanında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

Editör: Haber Merkezi