Başkan Yavaş JKBB Encümen Üyeliğine Seçildi

Ankara’da gerçekleştirilen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği 2019 Yılı Olağan Meclis Toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oy çokluğu ile JKBB başkanlığına seçilirken Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da Birlik encümen üyeliğine seçildi.


Yavaş başkanı ilk kutlayanlar arasında Balıkesir'in Altıeylül, Edremit, Karesi ve Bigadiç Belediye başkanları geldi.

Bilgi alışverişi, tanıtım ve farklı alanlarda dayanışmanın sağlanması adına birliğin önemi vurgulayan başkan Yavaş “Doğal Şehir Sındırgı. Bizim tek derdimiz. İlçemizi daha ileri seviyelere taşımak Jeotermal kaynaklarımızı aktif olarak kullanarak vatandaşlarımıza ekonomik kazanç olarak döngüsünü sağlamak öncelikli hedefimizdi. Yıllardan beri süre gelen çalışmalarımız artık meyvelerini veriyor.

Sındırgı her alanda tanınan bir ilçe artık. Daha da geliştirmek, diğer il ve ilçelerle koordineli hareket ederek Dünya’daki herkesin ilçemizin ve ülkemizin nadide kaynaklarıyla tanışması adına da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği encümen üyesi olarak seçildik. Bizleri bu göreve layık gören tüm üyelere teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemiz, birliğimiz ve ilçemiz adına daha güzel hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip eylesin. “ değerlendirmesini yaptı.

Jeotermal bakımından Türkiye'nin verimli kaynaklarına sahip Sındırgı’nın da  JKBB encümen heyetinde yer almasının önemli olduğunu belirten başkan Yavaş görevin Sındırgı  için bir onur olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi