Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun vefat eden annesi Fahriye Aydınlıoğlu düzenlenen törenin ardından dualarla toprağa verdi.

Bir süredir Edremit Devlet Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Fahriye Aydınlıoğlu, önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Anne Aydınlıoğlu’nun cenazesi dün öğle namazına müteakiben Havran Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından, dualar eşliğinde Havran Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Vali Ahmet Turhan, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Balıkesir’in ve ilçelerin çok sayıda daire amiri ve müdürleri, muhtarlar, siyasi parti başkanları ve yetkilileri, esnaf odaları başkanları ve yetkilileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’na başsağlığı dilemek isteyen yakınları ve sevenleri, uzun kuyruklar oluştururken, Ali Aydınlıoğlu’nun üzüntüsü yüzünden okundu.

Editör: Haber Merkezi