Balıkesir'de eşi Nurgül Ö. 'yü (35) iki gün boyunca eve hapsedip plastik sopa, kerpeten, makas ve bıçakla ağır işkence yaptığı ve tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Selami Ö. (38), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kepsut L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.  Psikopat koca, yapılmadık eziyet bırakmadığı eşini suçlayıp, "bende ondan şikayetçiyim" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu olay için özel kurduğu dört kişilik ekip tarafından, Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde, babasının İkizçay Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak Balıkesir'e getirilen zanlı Selami Ö. , emniyetteki sorgusunun ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta ifadesinin alınmasından sonra mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

- YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARINA PES -

Eşi Nurgül Ö. 'nün şikayeti üzerine hakkında adam öldürmeye teşebbüs, çocuk kaçırma, tecavüz, işkence ve darp suçlarından işlem yapılan Selami Ö. 'nün, emniyetteki sorgusunda dayak iddialarını kabul ettiği öğrenildi.

Kendisini aldattığını iddia ettiği eşi ve ailesi tarafından 150 bin Euro dolandırıldığını belirterek, "Aldatıldığımı öğrenince kendimi kaybettim. Tartışmaya başladık. O sinirle su hortumuyla vurdum. Ben de ondan şikayetçiyim. Pişman da değilim. " dediği öne sürüldü..

- TALİHSİZ KADIN HUZUR BULDU, ÇOCUKLARINA KAVUŞTU.. -



KOCASININ HORTUMLA DÖVEREK BU HALE GETİRDİĞİ VE DAYANAMAYIP İKİNCİ KATTAN ATLAYARAK KAÇTIĞI NURGÜL Ö., İZMİR'İN TORBALI İLÇESİNDEKİ AİLESİNİN YANINA SIĞINDI. TALİHSİZ KADIN, ZORLA KENDİSİNDEN AYRILAN ÇOCUKLARINA DA BUGÜN KAVUŞUP HASRET GİDERDİ.
SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ, KADIN İLE ÇOCUKLARA TALEBİ HALİNDE HERTÜRLÜĞÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIR OLDUĞUNU AÇIKLADI.



Editör: Haber Merkezi