Okul yönetiminin  sosyal ve sanatsal alanda elde ettiği başarılardan aldığı güçle hazırladığı “Zağnospaşa İlköğretim Okulunun Sanat ve Tasarım Atölyelerinin İyileştirilmesi” başlıklı projesi, GMKA'nın 2011 yılı sosyal kalkınma mali destek programına alındı.
Bölge Kurum ve Kuruluşlarının Hizmet Kalitesinin Artırılması önceliğinde hazırlanan 123 proje içersinde ilk 40’ta yer alan projenin uygulama süresi 4 ay olarak belirlendi. Projeyi başlatan imzalar GMKA yetkilisi ve Okul Müdürü Salih Yaşar Özsoy tarafından atıldı. Projeyi hazırlayan Görsel Sanatlar öğretmeni Bircan Aydoğdu proje koordinatörü olarak atandı.
Projenin tüm süreci okul idaresinin desteğiyle, Görsel Sanatlar öğretmeni Bircan Aydoğdu, İngilizce öğretmeni Huriye Gündüz, Bilişim Teknolojileri öğretmeni  Hatice Gülgönül ve mutemet Mehmet Akıncı tarafından yapılacak ortak çalışma ile yürütülecek.
Bu kapsamda başlangıcı yapılan projenin tanıtım faaliyetleri başladı. İlk tanıtım faaliyeti yılsonu sergisi kapsamında gerçekleştirilecek. Önümüzdeki hafta okul öğrencilerinin tüm yıl boyunca hazırladığı sanatsal çalışmalar, ajans yetkilileri, çevre sakinleri, öğretmen, öğrenci ve velilere sergilenecek.

Editör: Haber Merkezi