CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez bölgesi ziyareti sırasında yaşanan protokol skandalı gündeme bomba gibi düşerken, Alıteylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun bu olay üzerine tavrı de değişik yorumları beraberinde getirdi. 

Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen, katılımcı isim listeleri Valilik tarafından belirlenen Haliç Park Otel’deki yemeğe, diğer belediye başkanları alınmazken Kafaoğlu'nun davetliler listesinde yer aldı.  

Haliç Park Otel'deki yemeğe katılacaklar listesinde belediye başkanları arasında sadece Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşinin bulunduğu ileri sürüldü.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan'ın Körfez programında ilçe belediye başkanlarının yok sayıldığı organizasyonla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Haliç Park Otel'deki yemeğe katılacaklar listesinde belediye başkanları içinde sadece Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşinin bulunduğu ileri sürüldü.

Listede ismi bulunan Kafoğlu ve eşi Erdoğan onuruna verilen yemekte yerini alırken, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın da listede olduğu ve Haliç Park'taki yemekte hazır bulundukları belirtiliyor.

Öte yandan yemek salonunda görülen başkanlardan biri de Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz. Ancak Yılmaz'ın listede isminin olmadığı, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur'un torpiliyle içeriye girdiği öğrenildi. 



Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu, Haliç Park'taki yemeğin davetli listesinde olduğu halde, AK Partili belediye başkanlarının Valiliğin uygulamasını kınayan ortak açıklamasına imza koydu. (Politika)
Editör: Haber Merkezi