Yağan her kar tanesi baharı,baharda çiçek açacak ağaçları, yazı müjdeler.
ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya, Fransa,Belçika ve Ülkem üzerinde emelleri olan siyonist Haçlı ittifakının, kırk yıldır Ülkem üzerinde yapmadıkları operasyonlar kalmadı.
Darbeler mi yapmadılar, Başbakan Bakanlar mı asmadılar, muhtıralar, 28 Şubatlar mı yapmadılar.
12 Eylül öncesi bu aziz Milleti, sağcı solcu diye mi bölmediler. Sabah silahı solcuya verip sağcıyı vurdurdular, akşam aynı silahla sağcıya solcu vurdurdular. Ölen de öldüren de, gençlerin gerçek hedefi, büyük tam bağımsız bir Türkiye idi. 
Yetmedi Maraş olaylarında Sünni Alevi savaşı çıkarmak istediler.
Yetmedi Uğur Mumcular, Metin Yükseller aynı güçler tarafından katledildiler.
Yetmedi şehirlerde bombalar patlattılar, Kürtlük adı altında hain eşkiyalar kundaktaki Cennet kokan, ağzı süt kokan bebeleri katlettiler.
Yetmedi Başbağlar da kadın çoluk çocuk demeden, Sivas'ta aydın sanatçı alevi demeden, bu aziz Milletin vatandaşlarını kırdılar.
Gün geldi pkk elbisesiyle, gün geldi sol bir örgüt kisvesi ile, gün geldi aczimendi kıyafetiyle, gün geldi bir karış sakal, elde Peygamber sancağı deaş kıyafetiyle, bu Milletin değerlerini inancını, birlik beraberliğinin yok etmeye çalıştılar.
Gün geldi Ülkem büyük projelere imza atmış, faiz oranları yüzde 4 e düşmüş, IMF'ye olan borçları bitmiş, ağaç dediler park dediler, gezi olayları adı altında milletimin bağrına hançer sokmaya çalıştılar.
Gün geldi feto kılığıyla 17 25 Aralık, gün geldi, 15 Temmuz'da savcı oldular, polis asker kisvesine büründüler, bu aziz Milletin Kutlu yürüyüşüne sekte vurmaya çalıştılar.
Ama olmadı, ne yapsalar boş. Alevi-Sünni dediler tutmadı, Kürt-Türk dediler olmadı, hizmet hareketi altın nesil dediler, Bu Millet basiretiyle yutmadı. 
Bu gazi Milletime kurşun sıktılar, bu aziz Millet kurşuna, ölüme Allah diyerek koştu. 
Son çareleri ekonomik kriz çıkarmak , bu Milletin cebine dokunup, diz çöktürmek, milleti ayağa kaldırmak, kriz çıkartıp hedeflerine ulaşmak istediler. 
Bu aziz Millet basireti ile elinde ki dövizleri bozdurdu,kendi üzerine oynanan bütün oyunları bozdu. Artık yapacakları, sahneye koyacakları bütün oyunlar bitti.Bu siyonist haçlı ittifakının ve piyonları deaş- pkk-pyd-fetönün, bütün oyunları Allah'ın izniyle bertaraf edildi. 
Belki yorgunuz, içimiz kan ağlıyor, sıkıntılar çekiyoruz, her gün duyduğumuz Şehit haberleri yüreğimize ateş olup düşüyor,bizleri derinden sarsıyor.
Ama az kaldı Ülkem Suriye'de tek başına mücadele ediyor, adeta bütün mazlumların son nefesi, deaş- pyd- pkk ile yapılmak istenen, Ortadoğu ile ilgili planları siyonist koridoru na dur diyor.
Elbab da zafer yakın, arkasından Münbiç de zafer gelecek.Bu o zaferle bütün haçlı siyonist ittifakı pes edecek.
Az kaldı canlar cananlar, yakında agaclar çiçekler açacak.Ülkem üzerine çöken bu soğuk, sisli puslu havalar dağılacak. Yazın ilk günlerinde güneşin sıcaklığı bizlerin yüzünü bedenini ısıtırken, 15 Temmuz'da iki Bayramı birlikte kutlayacağız.
Bütün dünyayı haykıracağız, 
Ey dünya, Ey siyonistler, emperyalistler, onların işbirlikçileri, piçleri pkk-pyd-deaş-fetö BAŞARAMADINIZ.
Baharın ağaçlar çiçek açtığında, Ülkemin dağlarında, doğu-güneydoğusun da El Bab da,Menbiç de, Suriye'de Irak'ta,Musul da,Kerkük de, ağaçlarda çiçekler salınırken gökler de AY YILDIZLI bayrağımız dalgalanacak ve bütün dünyaya ilan edeceğiz. 
Büyük bir Millet olarak biz geri döndük, büyük bir Devlet olarak Osmanlı torunları mirasına sahip çıkmaya geldi diyeceğiz.
Ne yapsanız boş,göklerden gelen bir emir var diyeceğiz.
Bizi Bölemediniz diye haykıracağız,
Vatanımızı Parçalayama dınız diye haykıracağız,
Zafer Allah'ındır,Allah Bizimledir, Allah İnananlarla dır. Zafer Allah'a İnananların dır.
SELAM ve DUA ile