Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın birimlerle yaptığı istişare toplantıları Zabıta Müdürlüğü ile devam etti. Zabıta Müdürlüğü'nün 2016 hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda; gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. İnsan odaklı, insan haklarına saygılı, ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet vizyonu doğrultusunda gece gündüz, özveriyle çalışan Karesi Zabıta, 2015 yılında 6 bin 911 talebi karşıladı, 5 bin 233 işyerini ziyaret etti ve 50 adet seyyar tezgah dağıtımı yaptı.


ADALET, KALİTE VE DÜRÜSTLÜK
Adalet, dürüstlük ve kaliteden ödün vermeden, Karesililere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Zabıta Teşkilatı'nın tüm birimlerle koordineli çalışmalarının gündeme getirildiği istişare toplantısında hedef; yapılacak çalışmalarla "kentte fark yaratmak" olarak belirlendi.
'Tutarlılık', 'kaliteli ve adil hizmet', 'dürüstlük' ve 'herkese eşit hizmet' gibi başlıkların görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Yücel Yılmaz, "Adalet, dürüstlük ve kaliteden ödün vermeden herkese eşit hizmet sunmak için çalışıyoruz. Bu kentte fark yaratmamız lazım. Başarılı olmanın tek yolu kenti sahiplenmek ve işimizi severek yapmaktır" dedi.

Toplantının ardından komiserlikten amirliğe terfi eden Cem Yılmaz'a rozetini Başkan Yılmaz taktı. 
Editör: Haber Merkezi