Balıkesir - Kepsut yolu Hotaşlar Köprüsü mevkiinde bir otomobil ile cezaevi gardiyanlarını taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 infaz koruma memuru yaralandı.

ÖLÜM YOLUNA DÖNÜŞTÜ

trafik-kazasi-kepsut

BALIKESİR güne, adı ölüm yoluna dönüşen Kepsut yolundan gelen üzücü kaza haberiyle başladı. 

Hotoşlar Köprüsü mevkiindeki kazada Vildan Hancı yönetimindeki 55 KM 564 plakalı otomobil, Kepsut Cezaevi İnfaz Koruma memurlarını taşıyan Şerif Karabulut'un kullandığı 10 S 00246 servis minibüsüyle çarpıştı.

1 ÖLÜ 8 YARALI

trafik-kazasi-kepsut2

Vali Ustaoğlu, Balıkesir Cezaevlerini ziyaret etti Vali Ustaoğlu, Balıkesir Cezaevlerini ziyaret etti

Çarpışmanın etkisiyle iki araçta sağa-sola savruldu. Otomobil sürücüsü Vildan Hancı olay yerinde yaşımını yitirdi. Minibüs sürücüsü ile 7 infaz koruma memuru yaralandı. 

BAŞKAN iLE MÜDÜR KAZA YERİNDE

trafik-kazasi-kepsut1

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevkedilirken, yaralılar Balıkesir'deki hastanelere sevk edildi. 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile Kepsut Cezaevi Müdürü Mustafa Yaşar, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 

Bu arada, Balıkesir Devlet  ve Atatürk Şehir Hastanelerinde tedaviye alınan minibüs sürücüsü ile 7 infaz koruma memurunun hayatı tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ

Kazada ölen evli ve 3 çocuk annesi Vildan Hancı'nın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BALMEK bünyesinde hizmet veren Kepsut PembeEv'de görevli eğitmen olduğu öğrenildi. 

BAŞKAN CANKUL'DAN AÇIKLAMA

trafik-kazasi-kepsut4

Kaza haberi üzerine hemen olay yerine giden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, kazanın yoldaki buzlanma nedeniyle meydana geldiğini açıkladı. Cankul, "Elim bir kaza sonucu Kepsut BALMEK hocamızı kaybettik. Buzlanma nedeni ile kontrolünü kaybettiği belirlenen aracı ile ceza evi gardiyan servisi ile çarpışan araçta hayatını kaybeden hocamıza Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabırlıklar, yaralılarımızada acil şifalar diliyorum." mesajını paylaştı. 

Editör: Macit ERMİŞ