EDREMİT'te bir berber dükkanına elinde pompalı tüfek ile gelen kişi iş yeri sahibine kurşuna yağdırdı.
Olayda berber hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre İnönü Caddesi üzerindeki bir berber dükkanında meydana geldi. Aralarından husumet bulunan B.D. isimli kişi akşam saatlerinde ilçede berberlik yapan Hasan Kandemir'in işyerine elinde pompalı tüfekle geldi. Önce aralarında kısa bir konuşma geçtikten sonra B.D. tüfeği Hasan Kandemir'e doğrultarak tetiği çekti. Peş peşe ateşledikten sonra olay yerinden uzaklaştı.
Kanlar içersinde berber dükkanından çıkarak etraftan yardım istemeye çalışan Hasan Kandemir, daha fazla dayanamayarak yere yığıldı. Berber Kandemir'i vuran B.D. ise karakola giderek teslim oldu. Olay sonrası acil servisi arayan vatandaşlar ambulansın geç kalmasına tepki gösterdi. Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri yerde yatan Hasan Kandemir'i muayene ettiklerinde Kandemir'in hayatını kaybettiğini tespit etti.
Saldırıyı duyan berberin anne ve babası olay yerine geldi. Ancak polis anne babaya bir şey söylemeden onları olay yerinden uzaklaştırdı. Kandemir'in cenazesi olay yerine çağrılan cenaze aracıyla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak morga kondu.
Editör: Haber Merkezi