Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, Şube Müdürü Ömer Işıkoğlu, 75. Yıl Eti Holding İlkokulu Müdürü Recep Saylak, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Baycan, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bekdüz ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Çoban, eğitime destek ve katkılarından dolayı teşekkür etmek üzere Belediye Başkanı Mustafa Göksel'i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, Şube Müdürü Ömer Işıkoğlu, 75. Yıl Eti Holding İlkokulu Müdürü Recep Saylak, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Baycan, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bekdüz ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Çoban'a teşekkür etti. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, ilçe genelindeki tüm Eğitim Kurumlarımıza gereken destek ve katkıyı her daim vermektedir. Bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç'in geleceğine yönelik yapılan en büyük iyiliğin eğitime yapılan yatırımlar olduğunu belirterek, "İstiyoruz ki, bu ülkenin, bu şehrin geleceği olarak gördüğümüz gençlerimiz, geleceğimizi teslim edeceğimiz nesiller, çok daha nitelikli, çok daha vasıflı olsun, hayata çok daha güçlü bir şekilde hazırlansın, çağımızın imkanlarından azami ölçüde istifade etsinler. Bigadiç'i eğitimde ahlaki ve manevi değerleriyle birlikte başarılı ilçeler sıralamasında yukarılara taşımak. Her zaman Eğitimin hizmetindeyiz, destek vermeye katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.

Editör: Haber Merkezi