BİGADİÇ'te Kapalı Pazar Yerinin bulunduğu alanda kurulan pazarın açılışını, Belediye Başkanı Mustafa Göksel, eşi Evren Göksel, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri gerçekleştirdi. 
Açılışın ardından Evren Göksel ve Mustafa Göksel, bütün stantları tek tek dolaşarak, kadınlara bol kazanç diledi. Evren Göksel, kadınların başarılı ve becerikli olduğunu belirterek, “Eşlerimizin arkasında değil yanında yürümeliyiz. Hepinize bugünün uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Mustafa Göksel de "Öncelikle bu özel gün dolayısıyla tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bayanlarımıza söz vermiş olduğumuz bir sosyal projemizi bugün hayata geçirdiğimiz için büyük bir mutluluk duyuyorum. Projemiz sadece ev hanımlarımıza yönelik bir proje olup, amacımız ticari hayat içine katılmamış ev hanımlarımızı aile bütçelerine katkı sağlamak için teşvik ederek bu yaşama kazandırmaktır. Hanımeli Pazarı'mızın faaliyetine uzun yıllar boyunca devam edeceğine inanıyorum. Hanımlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini pazarlayacakları bu alan hem Bigadiç'de yaşayan hem de dışarıdan gelen misafirler için bir uğrak yeri olacaktır. 
Bu projeye destek veren tüm hanımlarımıza, pazarımızın yapımında emeği olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Pazarımız hayırlı olsun dedi. Hanımeli pazarı açılında Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve eşi Evren Göksel bayanlara geri dönüşümlü pazar çantası ve karanfil verdi.
Editör: Haber Merkezi