ZEKAİ Kafaoğlu'nun başkanlığı döneminde  Ümraniye Belediyesi ile Kardeş Şehir olan Altıeylül’e, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can tarafından yaptırılacak olan Kültür Merkezi’nin çalışmaları başladı. 

Bahçelievler Mahallesi 332. Sokak’ta yapımına başlanan ve yıl başına kadar bitmesi planlanan Hasan Can Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı,  Kültür Merkezi hakkında bilgiler vererek şunları söyledi:
 
“Öncelikle Altıeylül adına, Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim gibi 2018 şantiye yılımız olacak. Bugün kültür merkezimin hafriyatına başladık, çok yakında temel atma törenini yapacağız. Yılbaşına kadar bir süresi var ama, müteahhit firma daha erken teslim edeceklerini söylüyor.  Altıeylül olarak 2014’de kurulduk ve kültür merkezimiz yoktu. İnşallah vatandaşlarımızı kültür merkezimiz ile buluşturmuş olacağız.” dedi.


Kültür Merkezi tamamlandığında bu görüntüsüyle de ilçeye ayrı bir hava katacak

ALTIEYLÜL'DEN KAPALI PAZAR YERİ

Kapalı Pazar yeri hakkında da bilgiler veren Başkan Avcı 
‘Gündoğan Mahallemizde planladığımız Kapalı Pazar yerinin ihalesi yapıldı. İhale onay süreci sonunda yapımına başlayacağız. Ayrıca Balıkesir Barosu arkasındaki Kapalı Pazar yerinin de ihale süreci başladı. Önümüzdeki bir aylık süreçte orasının da ihalesi yapılmış olacak.” şeklinde konuştu. 
Editör: Haber Merkezi