Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Ak Parti Edremit ilçe Başkanı Harun Yüzüak, Edremit Belediyesinin Ak Partili ve MHP’li meclis üyelerinden oluşan heyet Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak’ın ev sahipliğindeki ziyarette, Edremit’e öncelikli olarak yapılması, gelmesi gereken hizmetler için yetkililerle görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Günü yoğun bir programla geçirdiklerini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur başta olmak üzere Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Tülay Babuşcu ve Cemal Öztaylan’ı, hizmetlerle ilgili olarak da genel müdürleri ziyaret ettiklerini belirtti.

DSİ ile temaslarında Edremit için hayati önem taşıyan Kanlıdere ve Ağlıdere’nin ıslah edilmesi çalışmalarına bu ay içinde başlanacağının müjdesini aldıklarını belirten Yüzüak, “Burada yoğun bir gün geçirdik. Çevre düzeni ve imar planı revizyonundan, karayolları ile görüşmemizde de ek menfezler yapılması konusunda olumlu yanıt aldık” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi