OSB Müdürlüğü görevine atanan Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray veda etti. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcıları İsmail Çoban, Zeki Çabuk, daire müdürleri ve personelin katıldığı toplantıda duygusal anlar yaşandı. Başkan Yardımcısı Eray Başkan Kafaoğlu ve personel ile vedalaştı. Başkan Kafaoğlu yaptığı hizmetlerden dolayı Eray’a çiçek ve plaket takdim etti, Mesut Eray alkışlarla uğurlandı. 
“GÖNÜLLERİMİZ KENDİSİYLE BERABER”
İlk sözü Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk alarak “Kurum içerisinde beraber çalıştığımız, güzel hizmetler ürettiğimiz ve kendisinden memnun olduğumuz, kardeşçe duyguları paylaştığımız kıymetli arkadaşımız Mesut Eray’ın bir başka hizmet alanında görev yapacak olmasından dolayı toplandık. Yaptığı tüm hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum. Gönüllerimiz kendisiyle beraber. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.  
“ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZ OLDU”
Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Çoban da “Hem sevinçliyiz hem üzüntülüyüz. Buruk sevinç yaşıyoruz. Mesut kardeşimiz ile 22 ay önce tanıştık kendisiyle ve hergün birlikteydik. Kendisiyle beraber çalıştık. Çok güzel günlerimiz ve anılarımız oldu. Altıeylül’de çalışan birim müdürleri ve memurlar daha üst kurumlara gitti. Mesut Eray daha güzel bir kuruma ve yetkili bir yere gidiyor, bu bizim için sevinç kaynağı. İyi ki varmış, iyi ki tanışmışız. Yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
“BİZE HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR”
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Bir yol arkadaşımız, bir dava arkadaşımızın başka bir kuruma, Balıkesir için önemli olan, Balıkesir’e çağ atlatacak bir kuruma bölge müdürü olarak gitmesi bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor.  Bir taraftan da beraber yol arkadaşlığı yaptığımız, siyasete kazandırdığımız, devlet tecrübesi, devlet disiplini gören kardeşimizin başka bir kuruma gitmesinin burukluğunu yaşıyoruz. Bu bir veda değil. Kendisinin belediye meclis üyeliği devam ediyor ve Altıeylül ilçe sınırları içerisinde. Kendisi OSB’den sorumlu kişi olarak gidiyor.  Kararı istişare ederek aldık. Mesut kardeşimiz ile yollarımız ayrılmadı, yollar birleşti, otobanlar birleşti, hizmet kervanı devam ediyor. İçimizde burukluk var. Mesut kardeşimiz çalışkanlığı, disiplini, heyecanı ile bize güç kattı, kurumsallığın oluşmasında katkı sağladı. Kendisi yeni görevinde Altıeylül ve Balıkesir’in gelişmesine destek olacak. Mesut kardeşimizin daha büyük bir yerde ve bütün Balıkesir’i ilgilendiren bir yerde hizmet edecek olması ve orası için tercih edilmesi gurur kaynağı. Burası onun yuvası. Her zaman kapımız, gönlümüz açık. Her zaman yanındayız. Allah yolunu açık etsin. Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğimiz tüm şarkılarda, bize her şey seni hatırlatıyor Mesut kardeşim” diyerek sözünü tamamladı. 
“BEN SİYASETE ZEKAİ BAŞKAN İLE BAŞLADIM”
Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray da “Altıeylül Belediyesi’nde göreve başladığım günden bu yana güzel işlere imza attık. Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve değerli personelimiz ile her zaman birlikte çalıştık. Altıeylül Belediyesi’nin başarılı olması için gece-gündüz demeden mücadele ettik. Hepinize teşekkür ediyorum.  23 Ekim 2013 tarihinde AK Parti’ye katıldım, meclis üyesi aday adayı oldum ve adaylığım kesinleştikten sonra birlikte bu dava için hizmet ettik. Yine bu davanın neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Ben siyasete sizin ile başladım.  Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi