Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen personel iftarı Belediye düğün salonunda gerçekleştirildi. "Birlikte Büyük Bir Aileyiz" sloganı ile gerçekleşen personel buluşmalarında ramazan ayının bereketi iftar sofrasında paylaşıldı.

İftar yemeği ve başkana doğum günü sürprizinin yapıldığı programla ilgili belediyeden basın kuruluşlarına şu bilgi aktarıldı: 
Sındırgı için önemli bir gün olan ( Yeni Belediye Hizmet Binasının Faaliyete Başlamasının yıl dönümü, 5 Haziran 2015'te Başbakan Sn. Binali Yıldırım'ın ilçeye gelerek Sındırgı – Akhisar yolunun sözünü vermesi ve çalışmaların başlaması 5 Haziran aynı zamanda Sındırgı belediye başkanın da doğum günüydü... 

Birlikte Kocaman Aile Sloganına istinaden ailenin reisi görülen başkan Yavaş’a belediye personeli anlamlı bir video hazırladı.
Yemek sonrasında videoyu görerek şaşıran başkan Yavaş izlerken duygulu anlar yaşandı. Belediye personeli, vatandaşlar, çevre ilçe belediye başkanlarının da katkıları ile başkan Yavaş’ın doğum günü için özel hazırlanan video ile birlikte doğum günü pastası da kesildi.
Başkan Yavaş pastayı eşi Yaşiye hanım ve kızı Zehra, AK PArti İlçe Başkanı Mustafa Atla, meclis üyeleri, birim müdürleri ve personel ile birlikte kesti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş duygularını “ Bugün Ramazan ayının bereketini, birliğini personelimiz, müdürlerimiz ve meclis üyelerimizle iftar sofrasını paylaşarak çoğalttık. 5 Haziran 2018 yaş 48. Bir yıl daha belki yaşlandık. Ama her yaşın bir güzelliği var bugün sürprizlerle dolu bir gündü. Hem Sındırgı tarihinde önemli bir gün.
Bizim doğmamızın ötesinde çok kıymetli başbakanımız 2015 yılında 5 Haziran’da Sındırgı’ya geldi. Tersten gelmesi ile başlayan bir yol hikayesi oluştu. Bu gün kertil dağları alçalıyor, virajlar yok oluyor. Akhisar yolu çok hızlı bir şekilde son sürat devam ediyor. İzmir’e Akhisar’a daha da yakınlaşacağız. Yolun bize bir çok avantajı olacak. Ayrıca 11 ay projesi üzerinde çalıştığımız nerdeyse %100 mutluluk sağladığımız Belediye Hizmet Binamızın faaliyete başlamasının da bu gün birinci yılı.

A’dan Z’ye her alanda verilen hizmetle hem personelimizin hem vatandaşlarımız mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Ayrıca bugünü özel kılan, çok kıymetli personelim, muhtarlarım, müdürlerim, meclis üyesi, belediye başkanı arkadaşlarım ve ailem. Bizlerle bir oldular, güzel bir hazırlık yapmışlar ve güzel dileklerin yer aldığı muhteşem bir video hazırlamışlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Böyle sürprizlere pek alışık değiliz. Ama insan değer verildiğini 
gördükçe mutlu oluyor. Bugün benim için gerçekten her aşaması ile muhteşem bir gün oldu. Emek harcayan bugün bizlerle olan herkese teşekkür ederim“ sözleriyle dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi