Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Çay Mahallesi'nde esnafla bir araya geldi.
Başkanları sadece seçim dönemlerinde gördüklerini belirten esnaf, "Yücel Başkan sizi kaçıncıya görüyoruz" diyerek şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başkan Yılmaz da, "Halkımız neredeyse biz hizmet için oradayız. Biz kendimizi Karesi'ye adadık" dedi. 
Yoğun çalışma temposuna rağmen bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi bu kez Çay Mahallesi'nde esnafın kapısını çaldı. Başkanı karşılarında gören esnaf şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, "Başkanım biz yıllardır başkanları seçim gezilerinde görürdük, bir daha da görmezdik. Maşallah sizi esnafla kaçıncıya görüyoruz" diyerek başkanı tebrik etti.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çay Mahallesi'nde belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtar Mustafa Şayan ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Tek tek işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Yılmaz, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini not aldı. Başkan Yılmaz, incelediği bazı alanların boyanması temizlenmesi konusunda müdürlerine talimat verdi. Çay Mahallesi Muhtarı Mustafa Şayan, Çay Deresi'nin yanındaki Huzur Parkı'nda yapılan çalışmalar için teşekkür etti. 
"KENDİMİZİ KARESİ'YE ADADIK"
Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, Karesi'nin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek “Başlatmış olduğumuz projelerle Karesi geleceğe koşuyor ve artık cazibe merkezi oluyor. Karesi'de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Amacımız sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek vatandaşlarımıza mutlu ve huzurlu bir yaşam sunmak. Hizmet, samimiyet ve insanı sevmekle olur. Biz hizmet etmek için kendimizi Karesi'ye adadık" dedi.  
   
Editör: Haber Merkezi