AK PARTİLİ Belediye Başkanlarının istişare toplantısına bu kez Kepsut Belediyesi ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı İsmail Cankul'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı da Başkan Cankul, konuk başkanlar ile eşlerine Ali Osman Sali Parkı'nda iftar verdi.
İftardan sonra pazar yerinde düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan Ak Partili başkanlar, 2010 yılı dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Tayfun Sönmez'in sesinden Kur'an-ı Kerim dinlerken, Abdullah Beyhan, M. Şevket Bayram ve Cahit Nazlı okuduğu ilahileri huşu içinde dinledi.

Etkinlikte konuşan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, unutulmaya yüz tutan Ramazan eğlencelerini üç yıldır ara vermeden sürdürmeye gayret gösterdiklerini belirterek, "Ramazan ayı boyunca her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri Ali Osman Sali Parkı'nda etkinliklerimiz devam ediyor. Buradaki bu kalabalıkta vatandaşlarımızın bize nasıl sahip çıktığının göstergesidir. Vatandaşlarımız istediği ve Allah nasip ettiği sürece ilçemiz için yapamayacağımız bir sey yok. Yeter ki onlar istesin" dedi.
Başkan Cankul, kendilerini yalnız bırakmayarak geceye katılan Kepsutlulara ve belediye başkanlarını da teşekkür etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'un ev sahipliğindeki istişare toplantısına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Pamukçu Belediye Başkanı İsmail Çoban, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Büyükyenice Belediye Başkanı Ahmet Özen, Kayapa Belediye Başkanı Adem Karabıyık, Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Gölcük Belediye Başkanı Şevket Barkır ve eşleri katıldı.
Editör: Haber Merkezi