EDREMİT'te dört gün önce iki arkadaşıyla bindiği deniz bisikletinden suya atladığı iddia edilen ve bütün aramalara rağmen bulunamayan Ali Acar'ın cesedi, kıyıya vurdu.
Havran Hallaçlar Köyü'nde oturan lise 2. sınıf öğrencisi Ali Acar, dört gün önce, arkadaşlarıyla birlikte  geldiği Akçay Beldesi'nde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açıldı.
ddiaya göre, kıyıdan açıldıktan bir süre sonra arkadaşlarına şaka yapmak için denize atlayan, yüzme bilmediği ve zorunlu olmasına rağmen can yeleğini de takmadığı belirlenen Acar, bir süre sonra çırpındıktan sonra gözden kayboldu.
Arkadaşları, sahile dönüp, durumu polise bildirdi. Yardım istenen Sahil Güvenlik ekibiyle birlikte üç gün boyunca yapılan arama çalışmalarına rağmen gencin cesedi bulunamadı.

Akçay, Sarıkız Meydanı'ndaki esnafın, kıyıdan 50 metre açıkta bir erkek cesedi gördüklerini bildirmeleri polisi harekete geçirdi.
Olay yerine giden polis ekipleri, bir tekneyle Sudan çıkardıkları cesedin, Ali Acar'a ait olduğunu belirledi. Acar'ın bir tekneye alınıp, kıyıya çıkartılan cesedi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından önce Edremit Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Editör: Haber Merkezi