AK PARTİLİ Belediye Başkanları, aylık istişare toplantıları kapsamında Dursunbey'de buluştu. Toplantıya 15 civarında ilçe ve belde belediye başkanı katılırken, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, başkanlara ev sahipliği yaptı. Başkanlık makamında yapılan toplantıda belediyelerin çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, gündemi büyükşehir yasa tasarısı oluşturdu. Belediye Başkanları Balıkesir’in büyükşehir olmasıyla oluşacak yeni sistem hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, beldelerle köylerin mahalle olması ve hizmetlerin belediyeler tarafından verilecek olması tartışıldı.
Belediyelerin faaliyetlerinin görüşüldüğü istişare toplantısında başkanlar Dursunbey'de yapılacak olan 'Toplumsal Gelişim Merkezi' projesi için Başkan Yılmaz’ı kutladı. Toplantıya Ak Parti Dursunbey İlçe Başkanı Halil Demir ve yönetim kurulu üyesi Kemalettin Çetin de katıldı.
Yaklaşık bir saat süren istişare toplantısının ardından başkanlar, Kaymakam Yaşar Aksanyar'ın da katıldığı yemeğe geçti. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür eden, belediye başkanları Suçıktı’yı gezdikten sonra Dursunbey'den ayrıldı
Editör: Haber Merkezi