Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Porf.Dr. Samet ERMİŞ Sındırgı Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Hastane yöneticisi Uzm.Dr.Yusuf İskender Coşkun ve hastane idari müdürleri Süleyman GÜR ve Cemile ÇULHA ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.
Ziyareti sırasında hastanede inceleme yapan Prof,Dr.S.Samet ERMİŞ Sındırgı Hastanesini beğendiğini söyledi.
Ermiş,  Balıkesir ve çevre il ve ilçelerde  yaşayan tüm vatandaşlarımızın sağlık sorununu çözmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, yeni yapılan çağıştaki hastanemize geçildiğinde acil servisimizin hizmete girmesi ile tam kapasite ile halkımıza hizmet vereceklerini,  sındırgılı vatandaşlarımıza da en iyi kaliteli bir hizmet vermek için 3.basamak tedavileri için üniversitemize beklediklerini, Sındırgı devlet Hastanesine yaptığı ziyaretten çok memnun olduğunu belirtti. 
Ziyareti sırasında konuşan Sındırgı Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Yusuf İskender COŞKUN ise “Dekanımızın hastanemize yaptığı ziyaret bizi gururlandırmıştır. Üniversitemizin yeni binasına geçişi ile Balıkesirimizi sağlık alanında daha iyi günler beklemekte, sayın dekanımızın Balıkesir Ünıversitesi tıp fakültesi'ni hem kadro hem de cihaz açısından çok iyi bir noktaya getireceğini, yeni binaya geçtiklerine Balıkesir ve bölge için örnek bir hastane olacağını söyledi.
Balıkesir üniversitesi tıp fakültesi dekanına ziyareti anısına  sındırgıya özel yağcıbedir kilimi hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi