Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçeye kazandırdığı park ve yeşil alanlarla bir yandan vatandaşlara nefes alabilecekleri yeni yaşam alanları oluştururken, diğer yandan da Karesi'nin yeşil dokusunu güçlendiriyor. Kısa sürede hayata geçirdiği, insana dokunan yatırım ve projelerle göz dolduran ve Karesi Belediyesi, özellikle çocuklara ve gençlere yaptığı yatırımlar ile ön plana çıkıyor.

PARKI VE YEŞİLİ BOL BİR İLÇE

"Biz en çok çocukların belediyesiyiz" diyerek çalışmalarına yön veren Belediye, ilçede bulunan 84 adet parkın revizesini yaptı, 94 adet yeni parkı da Karesililerin hizmetine sundu. 180 adet çocuk oyun grubunun montajını yapan, şehre 109 adet fitness alanı ve 57 adet semt spor sahası kazandıran Karesi Belediyesi, Karesi'yi parkı ve yeşili bol bir ilçe yapma hedefiyle çalışmalarına yön veriyor.

HEM ÇOCUKLAR

HEM YETİŞKİNLER İÇİN

Karesi Belediyesi, içerisinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ile yürüme ve dinlenme alanlarının bulunduğu parklarla mahallelere nefes aldırırken, mahalle sakinlerinin de bir araya gelmelerine imkan sunan sosyal donatı alanları oluşturdu.

Özellikle mahalle aralarında atıl durumda bulunan alanları, park ve yeşil alan olarak halkın hizmetine sunduklarını kaydeden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Belediye olarak mahallelerimize yeni nesil modern oyun parkları kazandırıyoruz. Parkların çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan, güven içerisinde ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanlar olmasını önemsiyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi