Altıeylül Belediyesi Paşaköy Fen İşleri deposunda Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna iki yeni araç alınması nedeniyle tören düzenlendi.

Teslim töreninde bir konuşma yapan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı,  yaklaşık 950 km² alanda, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla hizmet verdiklerini söyledi.

Koronavirüs sürecini atlatmak üzere yoğun bir çalışmanın içerisinde olduklarını belirten başkan Avcı,  sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha temiz, daha mutlu Altıeylül için personelimizle gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz. Temiz Altıeylül dediğimizde temizlik işleri müdürlüğümüz fedakârca görevlerini ifa ediyor.

Sahada çalışan arkadaşlarımız ilçemiz için yaklaşık 950 kilometre kareye yakın alanda vatandaşımızın daha temiz bir alanda nefes alabilmeleri için gece gündüz görev başındalar.

Bizler de bu konuda elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu vesile ile temizlik işlerinde fedakârca çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki bizimle çalışıyorlar.

Altıeylül Belediyesi’nin geniş bir araç parkuru var. Fen İşleri, park bahçeler ve temizlik işleri müdürlüklerimizin kullandığı büyük bir araç parkına sahip.

Araç parkımızı genişleterek yolumuza devam ediyoruz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza da destekleri için Altıeylülümüz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İlçemize, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Aşkla, şevkle ilçemize hizmet için gayret ediyoruz."dedi

Balıkesir Büyükşehir, Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin şehrin gelişmesi ve büyümesi amacıyla önemli projelere imza atıldığına dikkat çeken başkan Hasan Avcı,  Büyükşehir Belediyesince hizmete açılan Gar Yolu’nun şehir içi trafiğini rahatlatacağına işaret etti. 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

DEĞER KATAN PROJELER PEŞPEŞE AÇILACAK

Altıeylül Belediyesi olarak biz de projelerimize devam ediyoruz. Asuva parkı yanında hafriyat çalışmaları yapıldı. Temmuz ayı içerisinde de Sultan Alparslan Kültür Evi ve Parkı’nın açılışını yapacağız. Eylül ayı içerisinde ise, şehrin efsane başkanı Sabir Uğur'un adını yaşatacağımız baruthane projemizin açılışını geçekleştirmek istiyoruz. 2021’de Kültür Merkezimiz ve ALGEM Binalarımızı hizmete açmayı planlıyoruz.

Kademe kademe projelerimizi bitirmeyi düşünüyoruz, yeni projeleri de gündeme alıyoruz. Şehrimizi daha yaşanabilir, daha sosyal aktivitelerin olduğu bir şehir haline getirmek için çalışmalarınızı sürdürüyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi