ALTIEYLÜL’ÜN VİZYON PROJESİ

5700 metrekare kullanım alanı, aile danışma merkezi, sosyal market, kurslar, etütler, çocuk üniversitesi, sinema salonu, belediye hizmet birimleri ve daha birçok birimiyle Altıeylül’e ve Balıkesir’e hizmet edecek olan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından ilçeye kazandırılan en önemli eserlerin başında geliyor.

Balıkesir basınına merkezi gezdiren Başkan Avcı, bu büyük eserin temelini atarken bugünlerin hayalini kurduklarını ve büyük gayretlerle binayı tamamladıklarını söyledi.

“Çok şükür bugünleri gördük ve çok büyük emekler vererek binamızı tamamladık." diyen Hasan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Birçok alanda ilçemize ve şehrimize uzun yıllar hizmet edecek Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’miz öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Artık son hazırlıkları yapıyoruz ve çok yakında güzel bir törenle buranın açılışını yapmayı planlıyoruz.

Öncelikle böylesine değerli bir eseri ilçemize kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz ve heyecanlıyız. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız kısaca her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği içerisinde aile danışma merkezi, çocuk üniversitesi, etüt salonları, bilim atölyeleri, kurslarımız, 300 kişilik sinema salonumuz, sosyal ve belediye hizmet birimlerimiz ile vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında hizmet edecek binamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.” 

 

“VEREMEYECEĞİMİZ HİÇBİR HESAP YOKTUR”

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Tanıtım Toplantısında konuşan Başkan Avcı “Biz göreve geldiğimizde ne dediysek bugün de onun arkasındayız. Biz o gün vatandaşlarımıza bir söz verdik ve Altıeylül’ümüze ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağımızı, vatandaşlarımıza hiçbir konuda asla yalan söylemeyeceğimizi belirttik. Bizler ne yapıyorsak güzel ilçemizin gelişmesi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanarak yaşam konforlarının arttırılması için yapıyoruz. Geçen yıl bütçemiz önemli oranda fazla vermişti. Bu yıl onca hizmet ve tamamladığımız, yapımı devam eden projeye rağmen yine artıda kapatacağımızı ya da çok küçük bir oranda ekside kapatacağımızı düşünüyorum. Kısaca önce Yaradan’a, sonra da vatandaşlarımıza veremeyeceğimiz hiçbir hesap yoktur. “ dedi.

 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ”

Büyükşehir Belediyesi’ne özellikle teşekkürü bir borç bildiklerini söyleyen Başkan Avcı “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibine bu değerli esere sundukları katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar ne rica ettiysek sağ olsunlar desteklerini esirgemediler. 1-10 Ekim tarihlerinde düzenlediğimiz Altıeylül Kitap Fuarı’nı Büyükşehir Belediyemizin otoparkında düzenledik; orayı bizlere tahsis ettiler. Yine Konakpınar Gençlik Merkezi’mizde çevre düzenlemesi olsun, diğer noktalar olsun desteklerini esirgemediler ve Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’mizin sinema salonunun yapımını sağladıklarından dolayı da şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi