TUZLAMA VE YOL AÇMA
ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Pazartesi günü başlayan yoğun kar yağışının ardından çalışmalarını hızlandıran Altıeylül Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 7/24 tüm personeliyle hizmet veriyor. Gece saatlerinde başlatılan tuzlama ve yol açma çalışmaları aralıksız sürerken ara yollar ve kaldırımlar da vatandaşların ulaşımı ve güvenliği için aralıksız temizleniyor. Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için tüm ihbarları değerlendiren Altıeylül Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ TÜM PERSONELİYLE SAHADA

Fen İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm birimlerin sahada ve Altıeylül’ün hizmetinde olduğunu dile getiren Başkan Avcı, çalışmalara aralıksız devam ettiklerinive merkez-kırsal tüm mahallelerde kar ile mücadeleyi hızlandırdıklarını dile getirdi. Yapılan çalışmaları sahaya çıkarak inceleyen Başkan Avcı, “Yaklaşık olarak son otuz yılın en yoğun kar yağışını yaşıyoruz. Ekiplerimizin geceden başladığı kar ile mücadele çalışmaları da aralıksız sürüyor. Altıeylül’de merkez ve kırsal mahallelerin tümünde yol açma ve tuzlama çalışmalarımız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’müz ve sahadaki diğer müdürlüklerimizin tüm personeli kar ile mücadele çalışmalarında Altıeylül sakinlerinin hizmetinde 7/24 esasına göre hizmet ediyor; gecesini gündüzüne katarak özverili bir çalışma yürütüyor. Bizler de yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek gereken talimatları verdik. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun; bizler Altıeylül Belediyesi olarak sahadayız. Gece-gündüz kar ile mücadelemizi sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımız da acil durumlarda ya da ihtiyaç halinde 444 06 09 Altıeylül Çözüm merkezi ile 0533 154 01 01 WhatsApp, Telegram ve Bip uygulamaları üzerinden belediyemize ulaşabilirler” dedi.

Editör: Haber Merkezi