SUSURLUK Belediye Başkanı Nurettin Güney, ilçesinde yaşayanların taleplerini karşılamak amacıyla gecesini gündüzüne katıyor. AK Partili Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerini üst seviyede tutan Güney, koordineli yürütülen çalışmaları 7/24 takip ediyor.

Şehrin birçok farklı noktasında yol yapımı, asfaltlama, arıtma çeşmelerinin bakımları, elektrik tesisatlarının onarımları gibi çalışmalarda bulunan Susurluk Belediyesi, Yaylaçayır Mahallesinin yolunu asfaltlama çalışmalarına başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonu ile başlanan Yaylaçayır yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Belediye olarak bir yandan virüsle mücadele ederken diğer yandan kimsesizin kimsesi olmak, birlik beraberlik içinde ayrım yapmadan eşit hizmet vermeye devam ediyoruz.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'a ve ekibine, belediyemiz çalışanlarına teşekkürler ediyorum. Mevcut yerlerin kısa süre içerisinde bitirilmesinin ardından, program dâhilinde başka mahalle ve sokaklarda da çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi