İlçenin temizliğine büyük önem veren Karesi Belediyesi, ilçe meydanlarını, konteynerleri, sıcak su ve buharla temizliyor. Aynı şekilde ekipler ibadethanelerde de temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sıcak su ve buharlı yıkama aracının ürettiği 90 derece sıcaklıkta suyu, 200 bar basınçla püskürterek temizlik yaptığını belirten yetkililer, 1 ton su kapasiteli aracın haznesine deterjan koyularak elde edilen köpükle kir ve lekelerin kısa sürede yok edildiğini ifade etti. Tozu ve kiri sıcak su ve buharla ortadan kaldıran araç, cadde ve sokakların yıkanmasının yanı sıra YERKON ve çöp konteynırlarını da yıkanıyor.

Sağlıklı ve temiz bir Karesi için aralıksız çalışan Karesi Belediyesi, sıcak su ve buhar ile temizlik yapmanın yanı sıra Altay Caddesi, Çengel Caddesi'nde konteynerleri yıkadı. Sokaklar yıkanarak biriken kum, çamur ve benzeri atıklar temizlendi.
TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HER GÜN DEVAM EDİYOR 
İlçe bütününde cadde, sokak, kaldırım ve meydanların günlük genel temizliğini yapan ve çevrenin sürekli temiz tutulmasını sağlamayı hedefleyen ekipler, ev ve ibadethanelerin temizliğini de çevre temizliği kadar önemsiyor. Karesi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yardıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların evleri ile ibadethaneleri de temizlemeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi