Balıkesir'in orman varlığı ve maden cevherleriyle ünlü ilçesi Dursunbey, Belediyede yönetimi Ramazan Bahçavan'ın üstlendiği son 6 yılda şaha kalkarak göz kamaştıran değişim yaşadı. 


YİNE HEYBESİ DOLU DÖNÜYOR
İlçesi sık sık Ankara'da ziyaretler gerçekleştiren Ramazan Bahçavan, bugünde Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun kapısını çaldı.  

Çevre yolundaki çalışmalar karşılığında teşekkür ettiği genel müdürü belediyenin peyzaj çalışmaları hakkında bilgilendiren Bahçavan, son başkent çıkarmasından da heybesi dolu döndü.


Bahçavan, Ankara programı kapsamında AK Parti Balıkesir Milletvekillerini de ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

MOTİVASYON ÜST SEVİYEDE
Balıkesir siyasetinin deneyimli isimlerinden Ramazan Bahçavan dönemiyle birlikte son 6 yılda bir çok projenin tek tek hayata sokulmasıyla Dursunbey, geçmişteki makus talihini değiştirdi.
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın Ankara'daki Dursunbey lobisini de devreye sokarak ulaşım sorununu büyük ölçüde çözmesi ve Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gelişmeler ilçedeki moral motivasyonu üst seviyeye çıkardı.

"Seçim döneminde hemşehrilerine sözünü verdiğimiz bir çok projeyi bir bir hayata geçiriyoruz." açıklamasını yapan Belediye Başkan Ramazan Bahçavan, ilçeye estetik güzellik katacak yeni projesiyle ilgili şunları söyledi:
"İlçemiz girişini kentleşme projemize uygun bir hale getiriyoruz. 
Yaptığımız peyzaj çalışmaları sonrası önümüzdeki yaz aylarında çok farklı bir İlçe girişi ile karşınızda olacağız. 
Yeni kavşak ve refüjlerimize ağaç dikimleri önümüzdeki hafta başlayacak. 


Şanlı Türk Bayrağımız'da 25 metrelik direkte ömüzdeki haftalarda Esentepe kavşağımızda dalgalanacak. 
Estetik bir güzelliğe sahip olacak refüjlerimiz, hem çim hemde renli çakıl taşları ile modern bir görünüme sahip olacak. 
Ormanları ile ün yapan ilçemizi simgeleyen 10 metre büyüklüğündeki özel anıtımızda, Mart ayı başlarında Esentepe Camii yanında bulunan geniş alandaki yerini alacak."

Editör: Haber Merkezi