Görevdeki ilk dönemindeki başarılı çalışmalarının ardından yeniden aday gösterildiğinde rekor oyla Dursunbey Belediye Başkanlığına seçilen Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasındaki Mola Dursunbey'in inşaatı hızla devam ediyor.

Dursunbey Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar kapsamında Yandere bölgesindeki menfez çalışmalarında son etaba gelindi.

Karayolları standartlarındaki menfez üç metreye üç metre ebadında yapılırken, uzunluğu ise 75 metre olacak. Menfezin üzerinde ise dolgu çalışması gerçekleştirilecek.

DURSUNBEY

10 BİN METREKARELİK

YENİ YEŞİL ALAN KAZANIYOR

Çalışmaları Başkan yardımcıları ve teknik ekibi ile birlikte inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, devam eden süreç hakkında bilgi aldı.

"Dursunbey halkına verdiğimiz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Başkan Bahçavan, şunları söyledi:

“Bizim bu bölgede önemli bir rekreasyon projemiz var. Dursunbey’in girişinde insanların vakit geçirebileceği dinleneceği bir proje. Kamyon garajının olduğu yere Mola Dursunbey isimli tesisimizi yapmak istiyoruz.

Ayrıca bu menfezi de yaparak bu tesise ilave 10 bin metrekarelik bir yeşil alan kazanmak istiyoruz. Hazırladığımız projeler doğrultusunda şu anda menfez çalışmalarımız başladı.

3 Metre iç yükseklik ile 3 metre iç genişliğe sahip menfezimiz, 75 metre uzunluğa sahip ve karayolları standartlarında yapılıyor. Çalışmalarımızın tamamlandığı menfezimizde dolgu çalışmaları sürerken, özellikle yeni TOKİ'den ve ilçemiz çevresinden çıkan harfiyat bu sahamızda değerlendiriliyor.

Söz verdiğimiz gibi önümüzdeki günlerde inşallah bu önemli projemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

YENİ YIL MESAJINDA
KARARLILIK VURGUSU

DURSUNBEY Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yayınladığı yeni yıl mesajında ise, Dursunbey'i layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığına vurgu yaptı.

Bahçavan'ın mesajı şöyle:

"Kıymetli hemşehrilerim;

Dursunbeyimizi geleceğe hazırlamak amacı ile çıktığımız bu yolda, bizlere her daim güvendiğinizi 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oyla gösterdiniz.

Bizlerde bunun bilinci ve sorumluluğu çerçevesinde hareket ederek, sizlere daha iyi hizmet etmek için ekibimiz ile birlikte yeni projeler ve mevcut projelerimiz üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bizler Dursunbey Belediyesi olarak 2019 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.

Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda 2020 yılında da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirmek adına azim ve kararlılığımız sürecek, söz verdiğimiz projeleri birlikte bir bir hayata geçireceğiz.
Dursunbey Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, yeni projelerimizle Dursunbey’imizi layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim.

Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi, hemşehrilerimizin yararı birinci önceliğimiz olacak. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, İlçemizin çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız. Belediyemiz, geçtiğimiz yıllarda halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, özellikle istihdam sağlayacak yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir.

Halkımızın bizlere %70 oy oranları ile verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, bunu da bir emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

2020 yılında da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni projeleri İlçemize kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, İlçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum…"

Editör: Haber Merkezi