BALIKESİR'in İvrindi ilçesinde örnek bir sosyal sorumluluk projesi geliştirilerek startı verildi. 

İvrindi Belediyesi "Kullanılmayan Kıyafetler Çöpe Değil Geri Dönüşüm Kumbarasına" projesi doğrultusunda ilçenin değişik noktalarına dev eşya ve giysi kumbaları yeşleştirildi. 

Başkan seçilmesi sonrasında geliştirdiği proje ve hizmetleriyle İvrindi'ye canlılık getiren AK Partili Belediye Başkanı Yusuf CengizSosyal Belediyecilik çatısı altında “Kullanılmamış Kıyafetler Çöpe Değil Geri Dönüşüm Kumbarasına” projesi kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince çeşitli cadde ve sokaklara 24 adet giysi toplama kutuları yerleştirildiğini açıkladı.

Cengiz, kampanya ile ilgili şu bilgiyi paylaştı:

"Bedrettin Mahallesi (6), Sakarya Mahallesi (6), Kurtuluş Mahallesi (3), Korucu Mahallesi (2), Kayapa Mahallesi (2), Karaçepiş Mahallesi (1), Bozören Mahallesi (1), Büyükyenice Mahallesi (1), Mallıca Mahallesi (1), Çarkacı mahallesi (1) olmak üzere dağıtımı gerçekleştirilen geri dönüşüm kumbarasına vatandaşlarımız kullanılmış giysi, ayakkabı, çanta ve tekstil ürünlerini bırakabilecekler.

İvrindi genelinde ilk etapta oluşturduğumuz 24 noktadaki tekstil ürünleri geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilecek gelir ise yine sosyal yardım faaliyetlerinde kullanılacak

Başlatmış olduğumuz sosyal projemizin büyüyerek devam edeceğini biliyor, halkımızın da desteklerini bekliyoruz."

Editör: Haber Merkezi