Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir AK Parti Milletvekilleri; Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İvrindi Kaymakamı Fatma Turhan Keser, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve kurum daire müdürleri ile beraber İvrindi merkezinde ve Bozören, Karaçepiş, Okçular kırsal mahallelerinde incelemelerde bulundu.

ASFALT SÖZLERİ YERİNE GETİRİLDİ
Protokol, geçtiğimiz Mayıs ayında Bitlis’te terör örgütüyle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Kuzu’nun İvrindi’nin Okçular Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret etti. Ardından Bozören, Karaçepiş Mahallerinde vatandaşlar tarafından bayraklarla yolda karşılanan protokol, kahvede uzun uzun sohbet etti. Her iki kırsal mahalleye yapılan yaklaşık 15 kilometrelik sıcak asfalt için teşekkür eden mahalle sakinleri  “Seçim zamanında bizlere verdiğiniz sözleri tuttuğunuz için teşekkür ederiz.” dedi. 

“BİRLİK VE BERABERLİKLE SONUCA GİDİYORUZ”
Bizim işimiz hizmet üretmek diyerek vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz “Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmak, onunla beraber mesai yapmak bizlere çok ayrı sorumluluklar yüklüyor. Cumhurbaşkanımızın mantığı, biz milletin hizmetkârıyız. Biz de bu mantıktan yola devam ederek gece gündüz çalışıyoruz. Balıkesir’de son derece uyumlu birlik ve dayanışma içerisinde çalışan bir ekibiz, bu uyum sayesinde valimizle, vekillerimizle teşkilatımızla beraber güzel işler çıkarıyoruz.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi