İlçeleri tanımak ve çalışmaları yerinde incelemek için ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak bugünkü programına Kepsut İlçemizle başladı.



Ziyaret programında İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdür V. Savaş Kaya’nın eşlik ettiği Vali Şıldak’ı Kaymakamlık ziyaretinde Kepsut Kaymakamı Bilal Ölmez, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bçvş. Barış Yalabık, İlçe Emniyet Amiri Komiser Halil Çelik ve daire amirleri karşıladı. Vali Şıldak, programı kapsamında ziyaret ettiği Kaymakam Ölmez’den brifing aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Şıldak, İlçe kurum yöneticileri ile Kepsut Belediyesi Kültür Merkezinde bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, Kepsut İlçesi Ziyaret programının ardından bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Dursunbey İlçesindeydi.

İlçeyi daha yakından tanıma amacıyla yaptığı ziyaret programı kapsamında, beraberinde İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve İl Emniyet Müdür V. Savaş Kaya ile birlikte ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Hasan Şıldak’ı, Dursunbey Kaymakam Vekili Bilal Ölmez, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Rıdvan Seçkin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Murat Yöndem karşıladı.

Kaymakam Ölmez’i ziyaretinde İlçeyle ilgili bilgiler aldıktan sonra Kaymakamlık ziyaretinden ayrılırken çocuklarla sohbet eden, onlara hediyeler veren Vali Şıldak, programın devamında İlçe Kurum Yöneticileri ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Vali Hasan ŞILDAK İlçe ziyaretinde son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dursunbey ve Alaçam Orman İşletme Müdürlüklerini ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi