ERDEK Ocaklar'da Kurban Bayramı’nın ikinci günü bir gazinoda yaşanan pompalı dehşetinde ölü sayısı ikiye yükseldi.

Magandanın silahından çıkan kurşunlardan yaralanan 46 yaşındaki Mehmet Solaklar’dan sonra 10 yaşındaki Selin Cebeci de 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Selin Cebeci olaydan sonra kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Talihsiz kızın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi ve yakınları yasa büründü.

ANNEYE İKİNCİ ŞOK

Selin Cebeci'nin aynı olayda yaralanan annesi Yasemin Sinem Cebeci'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kızının ölüm haberiyle ikinci bir şoka girdi.

5 KİŞİYE CAN OLACAK

Bu arada, Selin Cebeci’nin organları hekimleringörüşme yaptığı ailesi tarafından bağışlandı.

Küçük kızın organları Ankara'da kalp, İstanbul'da akciğer, Bursa'da böbrek, karaciğer ve kornea için bekleyen 5 hastaya umut olacak.

OLAY NASIL OLMUŞTU?
Balıkesir’in Erdek ilçesine bağlı Ocaklar’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü eğlence mekanındaki silahlı saldırıda, 2’si ağır 5 kişi yaralanmıştı. 
Olay, Ocaklar mevkisinde meydana geldi.  
İddiaya göre, eğlence mekanında görevli Emrah Saltık  ve Erdem Turan arasında bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı.  
Çevredekilerin araya girmesi üzerine Erdem Turan mekandan ayrıldı.  

POMPALI ALIP GELDİ 
Turan, bir süre sonra arkadaşı Osman A. ile birlikte tekrar geldiği gazinonun önünde pompalı tüfekle kapıda duran güvenlik görevlisi Emrah Saltık'a  ve eğlence mekanına rasgele ateş açtı.
Olayda Emrah Saltık ile birlikte  yaralanan 4 kişi Erdek'teki hastanedeki müdahalelerinin ardından Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi. 

ÖLÜ SAYISI 2 OLDU
Yaralılardan durumu ağır olan 46 yaşındaki Mehmet Solaklar kurtarılamadı. Son olarak ise 6 gündür Bandırma Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 10 yaşındaki Selin Cebeci yaşamını yitirdi.

SALDIRGAN İLE ARKADAŞI TUTUKLANDI
Bu arada, silahlı saldırı sonrası yakalanan iki şüpheli tutuklanmıştı.

 

Editör: Haber Merkezi