BALIKESİR'de Karesi Mahallesinin 20 yıllık muhtarı Cengiz Sandıkçı, yeniden seçilerek beşinci dönemine 'merhaba' dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin muhtarlık yarışına Mehmet Önder, Adem Çakır, Şeref Muslu ile birlikte katılan Cengiz Sandıkçı, kullanılan oyların yüzde %53.7'sini aldı. 


Cengiz Sandıkçı, Karesi Belediye Başkanlığı döneminde  "kale komutanı" olduğu Yücel Yılmaz ile birlikte...

RAKİPLERİNİ ÇOK GERİDE BIRAKTI
Balıkesir'de birçok isim muhtar olarak girdiği seçimleri kaybederken, Karesi'nin güleryüzlü muhtarı Cengiz Sandıkçı, topladığı 244 oyla 5. dönem için de seçilme başarısını gösterdi. 
Sandıkçı'nın oy kullanma günü bir araya gelerek başarı dilediği rakiplerinden Mehmet Önder 91, Adem Çakır 61, Şeref Muslu ise 58 oy toplayabildi. 


EKİBİYLE BERABER MAZBATAYI ALDI
Karesi İlçesinin en uzun süreli muhtarlık görevinde bulunan üç isminden biri olan Cengiz Sandıkçı, azaları Meral Çetlemit, Ahmet Ağıroğlu, İsmail Arı, Ali Şengör, Yücel Ay, Mustafa Esmeray, Melahat Bozkurt, Ahmet Aka ile birlikte bugün mazbatayı aldı ve beşinci dönemine resmen ilk adımını attı.


ALÇAK GÖNÜLLÜ, GÜLER YÜZLÜ..
Karesi Mahallesinin güleryüzlü muhtarı Cengiz Sandıkçı, başarısını, ailesi ve mahalle halkının desteğine borçlu olduğunu söyledi. 
Muhtarlık görevinin devleti temsil makamı olduğunu hatırlatan Cengiz Sandıkçı, "İnsanlara faydalı olmak beni mutlu ediyor. Şahsıma gösterilen teveccühten ötürü mahalle sakinlerime teşekkür ediyorum.En büyük özelliğim alçak gönüllü ve mütevazı olmamdır.  Uzun yıllardır muhtar seçilmemi mahallemdeki hemşehrilerimle oluşturduğumuz  aile ortamına bağlıyorum. Onların iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya çalışıyorum" diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi