Geçtiğimiz hafta sonunda Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesinde ‘’İmam Hatip Okulları Spor Oyunları Ödül Töreni’’ vardı.  Öncü gençlik ve spor Kulübü Balıkesir dernek Başkanı Sn. Taner Mutlu organizesinde yapılan muhteşem toplantı, Özel davetliler yanı sıra yüzlerce İmam Hatip talebemizin iştiraki ile yapılırken, okul bahçesi adeta bir Papatya bahçesinden farksızdı.     

Amacımız; ‘’spor yapan ve bu sayede önemli değerler kazanan nesiller yetiştirmektir. Bu ideali hayata geçirdiğimiz ve onlarca gencimizi sporla buluşturduğumuz bu ödül törenimiz, Müslüman Türk insanımızın onur ve gurur kaynağıdır.’’ diyen dernek başkanı Taner Mutlu’yu özellikle sözlerimin başında kutlamak isterim.

Nur yüzlü ve kalpleri vatan sevgisiyle dolu İmam Hatip gençliğini görünce, geçmişi ve bu günü seçim sabıkaları yanı sıra ihtilâl şakşakçılığı, darbe çığırtkanlığı, din ve dindar düşmanlığı ile dolu olan bir siyasi partimizin, İmam Hatip Okullarımıza neden şaşı baktığını daha iyi anladım. Çünkü bu gençler imanlıydı, vatan sevgiyle doluydu en önemlisi bölücülere ve bölücülerle işbirliği yapanlara pirim vermeyecek bir karaktere sahiptiler.

Başörtülü insanımıza tahammül edemeyen ve milletimizin Başörtüsüyle TBMM gönderdiği Merve Kavakcı’ya insanlık dışı hakaretlerle saldıran ve yemin etmesini engelleyen bu Partinin zihniyeti de, tarihi de halâ kapkaranlıktı.

Yıktıkları, sattıkları ve hayvan ahırına çevirdikleri Camilerimizin yanı sıra bu ülkede 1932 den 1950 ye kadar 18 sene ezanı yasaklayıp, minarelerden müezzinleri Tanrı uludur diye bağırttıran (!) bu zihniyete günümüzde de özellikle dikkat edilmelidir. Bu sakat zihniyet yine yapacağını en son İstanbul mahalli idareler seçimlerinde bir kez daha yaptı. Akıl almaz bir organize hırsızlık ve sahtekârlıkla millet tercihinin değiştirildiği YSK tarafından tescillendi.

Seçimlerin yenilenmesi kararını müteakip, bu Partinin Genel Başkanının Yüksek yargı organlarına karşı yaptığı terbiyesizlik yanı sıra, Yüksek yargı mensuplarını hedef göstererek adamlarına gurup toplantısında yuhalatması kabul edilecek bir şey değildir. İptal edilen İstanbul mahalli idareler seçimlerinde sergilenen hile, desise, oy kaydırma ve oy çalma oyunlarını görünce meşhur bir atasözümüzü mırıldanmadan edemedim; kırk yıllık Yani, olur mu Kâni.(!)  

İmam Hatip kökenli evlâtlarımızın Devlet kademelerinde Vali, Kaymakam, Hâkim, Savcı Vs. Memur olarak görev almalarının önlenmesi için bu siyasi örgüt tarafından yıllar öncesinde hazırlanan dosyalar henüz unutulmadı.     

‘’Cibilliyetleri gereği Ezan seslerine Tahammül edemezler, Kuran Kurslarına tahammül edemezler, İmam Hatip Liselerimize tahammül edemezler ve hatta İmam Hatip kökenli evlâtlarımızın Devlet kademelerinde görev almalarına hiç tahammül edemezler.’’ Ve buna ‘’dinci kadrolaşma’’ yaftasını yapıştırıverirler.

Bu sebeple, ‘’ İmam Hatip Okulları Spor Oyunları Ödül Törenini ’’ izlerken büyük bir onur ve gururla Elhamdülillah nereden nereye demeden edemedim. Söz konusu çarpık zihniyetin bu günkü hali; şartlar nasıl olursa olsun millete rağmen ve Oy çalarak, tutanak değiştirerek, seçmen ithal ederek de olsa, iktidar olabilmek veya en azından birkaç Belediye kazanabilmek. Millet iradesinin, millet tercihinin bunlar için hiç önemi ve hükmü yok.(!)

Yahu hâlâ anlamadınız mı?(!)  Bu millet size iktidar vermemeye kararlı. Bu güne kadar tek dayanağınız ve güvenceniz olan militarist güçler de sizden bıktı, usandı.(!)  Artık, ordu göreve diye bağıranlar, pankrat açmaya tevessül edenler ciddiye alınmıyor. Ordu milletimizin bağrından çıktığı için tekrar milletin sinsine döndü hâlâ anlamadınız mı?(!)  

Milli Şef zihniyetinin dün dışladığı ve fişlediği İmam Hatipliler artık tüm devlet kademelerinde Memur, Milletvekili, Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı, Devlet Başkanı olarak görev alıp Devletimizi, Milletimizi kutlu ufuklara doğru götürüyorlar. Başörtülü kızlarımızı gördüğünüzde kızıl görmüş boğaya dönüşüyor, okullara sokmuyordunuz. Şimdi tüm okullar ve Devlet daireleri başörtülü kızlarımızla doldu. Devlet-millet kaynaşması sağlandı.

Ülkemizin geleceği İmam Hatipli İmanlı gençlerimizle daha bir güzel olacaktır inşallah. Milli şef kalıntıları Varsın, sokaklarda tencere tava çalıp her şey daha güzel olacak diye bağıra dursunlar. Unutulmamalıdır ki Hak gelince Batıl zail olur.     

Herşey İmam Hatiple ve İmam Hatipliyle daha güzel oldu bile. Sadece benim İmam Hatip çıkışlı 6 evladım var. Onlarla gurur duyuyor ve onurlanıyorum. İmam Hatipler Milletçe hepimizin onur ve gurur kaynağıdır.

Bu nedenle Tüm İmam Hatip camiamızı, İmam Hatipli evlatlarımızı, İmam Hatip Hocalarımızı fedakâr öğretmenlerimizi, çeşitli branşlarda ödül alan talebelerimizi ve Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesinin tüm çalışanlarını kutluyorum. Ayrıca geçlerimizi spor dallarında eğitip yetiştiren ‘’Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Balıkesir Başkanı Sn. Taner Mutlu’ ya hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.