AltıeylülBelediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül’ün ilk kültür merkezi olan Hasan Can Kültür Merkezi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız için çok heyecanlıyız. Açıldığında sadece Altıeylül’e değil, tüm Balıkesir’e değer katacak, fayda sağlayacak” dedi.

Altıeylül Belediyesi, Başkan Hasan Avcı önderliğinde bir ilke daha imza atarak Altıeylül’ün ilk kültür merkezinin açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarıyla gerçekleştirecek.

ALTIEYLÜL’ÜN İLK KÜLTÜR MERKEZİ

Açılışı yapıldıktan sonra Altıeylül’ün ilk kültür merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Hasan Can Kültür Merkezi, Altıeylül’e değer katan projelerin başında geliyor.

Modern tasarımıyla dikkat çeken Hasan Can Kültür Merkezi 2 bin 210 metrekare alana inşa edildi. Toplamda 600 metrekare konferans salonuna sahip olan Hasan Can Kültür Merkezi’nin gelecekte gerçekleştirilecek olan etkinliklerin merkezi olması düşünülüyor. Altıeylül’ün ilk kültür merkezi 450 kişiyi aynı anda misafir edebilecek kapasite ile fuaye alanına sahip son derece modern ve etkileyici bir yapı olarak misafirlerini ağırlayacağı günü bekliyor.

AVCI: SADECE ALTIEYLÜL’E DEĞİL, 
TÜM BALIKESİR’E DEĞER KATACAK

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın girişimleri ile gerçekleştirilen projeler kapsamında Altıeylül İlçesi’nde kültür ve sanat etkinlikleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Eğitim ve öğretim başta olmak üzere kültür ve sanat faaliyetlerinde de hatırı sayılır bir artışın olmasının en önemli sebeplerinden biri, başta Belediye Başkanı Avcı olmak üzere tüm Altıeylül Belediyesi’nin kültüre ve sanata olan büyük ilgisinden kaynaklanıyor.

BAKAN ERSOY AÇACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarıyla gerçekleşecek olan Hasan Can Kültür Merkezi açılışı öncesi konuşan Avcı, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifleriyle açılışını yapacağımız Altıeylül’ün ilk kültür merkezi olan Hasan Can Kültür Merkezi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız için çok heyecanlıyız.
 

Açıldığında sadece Altıeylül’e değil, tüm Balıkesir’e değer katacak bu merkezimiz yine tüm Balıkesir’e fayda sağlayacak inşallah. İçerisinde 450 kişiyi aynı anda misafir edebilecek bu merkezimiz için proje ekiplerimiz ile kapsamlı bir çalışma yaptık. Bu çalışmalarımızın neticesinde de nihayet sona geldik. İlerleyen zamanlarda çok önemli etkinliklerin merkezi olacak olan Hasan Can Kültür Merkezi, tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yarınlarımıza yapmış olduğumuz tüm yatırımların meyvesini Allah’ın izniyle en güzel şekilde alacağız” dedi. > Mahmut Acaröz | Haberci Gazetesi

temeli 3 yıl önce 6 Nisan 2018'de atılmıştı.

Editör: Haber Merkezi