Ebru malzemeleri ile siz de evinizde ebru sanatını icra edebilirsiniz. Gönlünüzce renklerle oynayabileceğiniz ve sizi rahatlatan bir hobi olacaktır. Üstelik malzemelerine son derece uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Ebru sanatı uzun yıllardan beri varlığını sürdürür. Suya damlattığınız boyalarla harika desenler çıkarabilir ve eserlerinizi sevdiklerinize hediye edebilir ya da evinizin duvarlarını süslemek için kullanabilirsiniz.

Ebru Malzemeleri Nelerdir?

Ebru malzemeleri arasında fırça, boya ve suyunu koyabileceğiniz dikdörtgen şekilli bir kap vardır. Bu kabın içine belirli bir miktar su doldurarak işleme başlarsınız. Sanat ise boyaları suya damlatma şekliniz ve su yüzeyine fırça ile çizdiğiniz desenlerde başlar. Boyalarla işiniz bittiğinde bir kâğıdı suyun üzerine yavaşça bırakıp geri çekmelisiniz. Çizdiğiniz desenlerin kâğıda yansıdığını görürsünüz. İşte eseriniz bu şekilde tamamlanır.

Ebru Malzemeleri Fiyat Listesi

Ebru malzemeleri fiyat olarak oldukça uygundur. Son derece düşük bir bütçe ayırarak kendinize böylesine ayrıcalıklı bir hobi edinebilirsiniz. En güzel ve en kaliteli ebru malzemeleri için https://www.hobi24.com/ebru-malzemeleri sitesini ziyaret edebilir ve buradan satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi