Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu , güncel anketlerine devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sizce bikinili pozlarıyla plajların yıldızı olan ünlü hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette fit vücudu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özge Ulusoy yüzde 34 oy oranıyla birinci oldu. Onu yüzde 25 oyla Burcu Esmersoy takip etti. Bronz teniyle her yaz gündem olan Eda Taşpınar yüzde 23 oy alırken yüzde 18 oy alan Çağla Şikel dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi, kızların yüzde 28'i ve erkeklerin yüzde 40'ı plajların yıldız ünlüsü olarak Özge Ulusoy’u tercih etti.

hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur.



Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.

  • ’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor.
  • Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor.
  • ’un %78’i Y Kuşağı.
  • r’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.
Editör: Haber Merkezi