Noel Covard'ın yazdığı, Gencay Gürün'ün Türkçe'ye çevirdiği, Cihan Ünal'ın yönettiği Tiyatro İstanbul yapımı oyun Ayvalık Belediyesi Amfitiyatrosu'nda izleyiciyle buluştu. Erotik sahnelerin sanatsal bir görsellikle sergilendiği iki perdelik oyunun kadrosundan ayrılan Hande Ataizi'nin yerine Meral Bilginer rol aldı. Yeni evli iki çiftin balaylarını geçirmek için otelde yan yana iki odaya yerleşmelerini konu alan Oyun, ilgi gördü. İzleyiciler, Oyunu uzun süre ayakta alkışladı.
TACİZ İDDİALARINA CEVAP VERMEDİ
Oyun sonunda hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen oyuncular alçakgönüllü tavırlarıyla dikkat çekti.
Başrol oyuncusu Cihan Ünal, Hande Ataizi'ni taciz ettiği iddialarıyla ilgili soruları cevaplamadı. Daha çok oyun hakkında bilgi veren Ünal, "Biz bu oyunla insanların özel hayatlarına ait dördüncü duvarı kaldırıyoruz. İki ilişkinin iç dünyasına göz atıyor ve bu ilişkilere mercek tutuyoruz. Bir anlamda buna 'Aşkın varyasyonları' diyebiliriz" dedi.
Uzun soluklu sürecek turne kapsamında, Ayvalık'taki gösterimlerinin ardından iki gün İzmir Karşıyaka Açık Hava Tiyatrosu'nda Oyunu sahneleyeceklerini söyledi. İzmir'in ardından turnenin Muğla'nın Datça İlçesi ile Antalya devam edeceğine dikkati çeken Ünal, "Oyun, İstanbul'da her defasında kapalı gişe oynadı. Ayvalık'ta pek beklediğimizi bulabildiğimizi söyleyebilmek mümkün değil. Belki yeterli tanıtımı yapamadık belki de havanın rüzgarlı olması nedeniyle arzuladığımız izleyici sayısına ulaşamadık" diye konuştu.
NELER YAŞANMIŞTI?
Hande Atazi, 'Özel Hayatlar' adlı Oyunda başrolü paylaştığı Cihan Ünal'ın Ankara turnesinde kendisini taciz ettiğini iddia etmişti. Ünal ise, Ataizi'nin bu iddiasını kabul etmemişti. Konunun magazin basınında geniş yer bulmasının ardından Ataizi, oyunun kadrosundan ayrılmıştı. Oyunun sahnelenmesine bir süre ara verilmişti.
Editör: Haber Merkezi