Bizim iç işlerimiz Almanya’yı gerdi nedense.

Her türlü illegal örgüte annelik yapan bu ülke seksen milyonluk ve aynı güvenlik paktında müttefiki olan bir ülkeye durmadan yamuk yapıyor. Bu bir değil, iki değil!

Alman Şansölyesi Merkel, zırt pırt bu ülkeye gelip gittikçe arkasından dur bakalım ne gelecek diye merak etmeye başladık artık. İster istemez böyle bir kanıksama oldu vatandaşta.

İki bakanımız programını iptal edip ülkeye dönüyorlar.

Bu gerçekten milli hassasiyetlerimize dokundu. Bir ülke bir başka ülkenin iyiliğini istemez, bunu tecrübelerimizle biliyoruz artık. Ancak iyiliğini istemediği bir ülkeye böylesine alenen küstahlık yapmak, sıradan bir tutum değildir. Bir ülkenin dış politika prensiplerinde değişikliğe giderek terör örgütü lehine göstere göstere tavır belirlemesi adeta zikzak çizerek sık sık bunu tekrarlaması ciddi anlamda bir küstahlıktır ve öylesine kolay kolay unutulacak bir mesele hiç değildir!

Geçen gün yaşlı bir amcanın yanındakine “ Bu Almanya üç beş terörist için seksek milyonluk dev bir ülkeyi karşısına alıyorsa fena manya’dı demektir” derken basit ama yalın bir gerçeğe parmak basıyordu.

Evet, bu ülke ile ilişkilerimiz pamuk ipliği kıvamında uzun zamandır. Peki, üç beş terörist bu ülkede lobi yapıyor da biz ne yapıyoruz acaba? Milyonlarca vatan sevdalısı Türk vatandaşı bu ülkede yaşıyor ve bu durumun farkında. Bu muazzam gücü Türkiye neden etkin bir şekilde kullanamıyor?

Açıkçası bendeniz bunu merak ediyorum.

Vatan hainleri orada nasıl etkin bir lobi faaliyeti içindeler ise karşı bir atakta bulunmak bizim en büyük vazifemiz olmalıdır. Eskiden Avrupa Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonları bu ülkelerde çok faal çalışmalar yapar, oradaki Türkler arasında milli bilinç, vatan ve millet telakkilerini her dem canlı tutmak için çalışırlardı. Şimdilerde ne durumdalar bilmiyorum…

Millet olarak birlik ve beraberlik ruhunun ne denli önemli olduğunu bu kabilden meselelerde daha net anlıyoruz.

Türk Milleti asla rehavete kapılmamalıdır. Bir kere böyle bir lüksümüz yok ve asla olmayacak!

Bizim iç meselemiz elin adamını geriyorsa bunu iyi analiz etmeliyiz.

Dün Sayın Cumhurbaşkanımız gururumuzu okşayan çok okkalı bir açıklaması vardı. Nazi Almanya’sına haklı ve yerinde bir gönderme yaptı. Vatan hainlerinin saraylarda ağırlanıp sırtlarının sıvazlandığını yüzlerine yüzlerine çarpttı. Gerçi adamlarda yüz yok ki!

Yıllarca PKK denen vahşi ve eli kanlı terör örgütüne kucak açan (bu ülke başta olmak üzere) Avrupa Ülkelerinin şimdilerde Fetö’cüleri bağrına basması gerçekten çok enteresan ve düşündürücüdür.

Bizi yıllar yılı riyakârca hep enayi yerine koydular! Daha doğrusu öyle sandılar.

İşte şimdi hiç ummadıkları yiğit ve mert bir ses, bu namertlere o gür sesiyle “Riyakârsınız!” diyor. Yetmiyor bu riyakârlara meydan okuyor. Halep ordaysa, arşın burada diyor!

İşte bu millet, bizler bu yiğit sesi, bu mert sesi Sevgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan”ı sırf bu yüzden seviyoruz, bu yüzden peşinden gidiyor, bu yüzden her seçimden muzaffer komutan olarak seçiyoruz!

Çünkü bu millet kükreyip ayağa kalkmış ve kendi gücünün farkındadır. Müstemleke zihniyetlerinden fayda gelmeyeceğini anlamış ve süt mavisi bir düşten geleceğe dair güzel yorumlar sağmaktadır.

Bu millet iri ve diri olduktan sonra bir değil, bin Almanya manyasın!

Hiç dert değil!

[email protected]

twitter:@aybikesinan