karşısındaki bir binada hizmet verecek olan Turizm Seyahat Acentası'nın açılış kurdelesini Vali Ahmet Turhan ile birlikte İl Müftüsü Turgut Açari, Semerşah Şirketi Genel Müdürü Metin Şensoy kesti.

Açılış törenine Vali Ahmet Turhan, İl Müftüsü Turgut Açari, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, TÜMSİAD Başkanı Eşref Koçak işadamları ve Balıkesirliler katıldı.

Semerşah Şirketi Genel Müdürü Metin Şensoy, hac ve umre olmak üzere kültür turları konusunda hizmet verdiklerini söyledi. Şensoy, "Balıkesir'i çok yakından ilgilendirdiği için termal turizm turları gibi sağlık turizmiyle ilgili çalışmalarımız var. Aynı zamanda Avrupa'nın 7 ülkesinde faaliyet gösteriyoruz. Bizim burada asıl amacımız gönül dostlarımızın bildiği gibi özellikle hac ve umre gibi ibadet konusuna dikkati çekmekle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bunun meyvelerini üç yıldan beri topluyoruz. Çünkü geçen yıl Semerşah'ımız Diyanet İşleri Başkanlığımızda en çok tercih edilen birinci firma oldu. Biz Balıkesir'de biliyoruz ki gönül dostlarımız bize vesile oluyorlar geçen yıl Balıkesir'den 35 hacımız bizim konuğumuz oldu. Bu yıl 150 civarımızda Umrecimiz var. Bunun için 17'nci şubemizi burada açıyoruz" diye konuştu.

Vali Ahmet Turhan, açılışta konser veren Karesi Mehteran Ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali, Semerşah'ın Balıkesirlilere hayırlı olmasını diledi. Açılışta vatandaşlara pilav ayran dağıtıldı.   

- Semerşah Turizm Seyehat Acentası'nın açılış kurdelesini kesen Vali Ahmet Turhan, Karesi Mehteran ekip başıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: Haber Merkezi