Balıkesirli tanınmış Sanayici ve Müteahhit Fikret Konuk, kızı Kevser’i yuvadan uçurdu.  

Sertelli dağıtım şirketinde görevli Burak Kılıç gönlünü kaptırdığı Kevser Konuk’la Otel Basri’de gerçekleştirilen törende ömür boyu birlikteliğin imzalarını attı.

Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla başlayan tören Balıkesir’deki iş, siyaset dünyasını bir araya getirdi. Tanınmış sanayici ve müteahhit Fikret Konuk ve eşi Ayşe Konuk biricik kızları Kevser’i yuvadan uçurdu.

Sanayici Hüseyin Kılıç ve Ayşe hanımın oğlu Burak Kılıç’la yaşamlarını birleştirdiği nikah törenine Konuk ve Kılıç ailelerinin yakınları  ve Ak Partinin Balıkesir’deki ağır topları İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve yönetim kurulu üyeleriyle İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, eski Başkan M. Akif Okur, meclis üyeleri de yer aldı.  
Salonu dolduran davetliler 7 katlı düğün pastasını birlikte keserek birbirlerine ikram erden Kevser-Burak Kılıç çiftinin önünde takı takmak için birbirleriyle yarıştı. Törenden sonra mutlu çiftler balayına yolcu edildi.  
MÜBAREK OLSUN - Kevser ve Burak’ın ömür boyu birlikteliğe imzalarını attıkları nikah töreninde Ak Partinin ağır topları İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, Abdullah Erkahraman, Şükrü Güneş, Osman Sünnetçi, Hakkı Sandıkçı, Halit Kabak, Sedat Kısır,  Konuk ve Kılıç ailelerini yalnız bırakmadı.

İl Başkanı Poyrazlı ve İGM’nin eski Başkanı M. Akif Okur sanayici kayın pederler Fikret Konuk ve Hüseyin Kılıç’la birlikte fotoğraf çektirerek mutlu günlerini ölümsüzleştirdi.  

Editör: Haber Merkezi