Balıkesir'in prestij mekanı City Meats, Otizme dikkatleri çekmek amacıyla kentteki otizmli çocuklar ile ailelerini ağırladı. 

City Meats, Balıkesir'deki okullarda eğitimlerini sürdüren otistik çocuklar ile ailelerine ev sahipliği yaparak vatandaşların dikkatlerini bu rahatsızlığın önemine dikkat çekti. Kentin ünlü mekanında ağırlanan dernek yöneticileriyle otizmli çocuklar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur'la bir araya gelerek çeşitli konulardaki beklentilerini dile getirme fırsatı buldu. 
Olimpik Sporlar Kulübü Derneği yönetimi,  "2 Nisan Dünya  Otizm Farkındalık Günü" öncesi otizmli bireyleri desteklemek amacıyla Balıkesirli zihinsel engelli öğrencileri önce City Meats'teki kahvaltıya daha sonra Balıkesirspor'un maçına götürdü.  
Yaylada Alışveriş Merkezi yanında kurulu City Meats'e giden otistik öğrenciler, dernek yöneticileri ve öğretmenleriyle güzel dakikalar geçirdi.  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'un da bulunduğu yemekte çocuklardan bazıları sahip oldukları özel yetenekleri ve renkli dünyalarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.
Otistik çocuklarla sohbet edip, şakalaşan Milletvekili Uğur, dernek yöneticisi ve öğretmenlerden otistik çocukların günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorunlarını dinledikten sonra "Otizmin farkındayız" dedi. 
City Meats yöneticilerine duyarlılıkları nedeniyle teşekkür eden dernek yöneticileri, "Günümüzde her 150 çocuktan birini etkileyerek, çocuklar arasında en hızlı yaygınlaşan nörolojik bozukluk olması ile dünya genelinde hızla yayılan bir hastalık olarak görülüyor. Bu hastalığa dikkat çekmek ve her an kapımızda olduğunu bilmek gerek" diyerek Balıkesirlileri otizme karşı duyarlı olmaya çağırdı. 

Daha sonra Atatürk Stadyumuna giden çocuklar, kırmızı-beyazlı futbolcularla birlikte sahaya çıkarak, farklarına varılması için pankart açtı. Balıkesirspor-Alanyaspor karşılaşmasını sonuna kadar ilgiyle izledi. Bu arada, tribünlerde binlerce Balıkesirliye "Otizmin farkındayım. Peki ya siz!" başlığı altındaki broşürler dağıtıldı. 


Otistik çocuklar kısa sürede sevip kaynaştıkları Uğur'la günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Editör: Haber Merkezi