İSTANBUL’daki evinde fenalaşıp hayatını kaybeden Türk sineması ve tiyatrosunun usta ismi Tuncel Kurtiz vasiyeti doğrultusunda Kazdağları eteklerindeki Çamlıbel Köyü’ndeki defnedildi. 

Duayen sanatçı Kurtiz’in defnedilmesi için Çamlıbel Köyü mezarlığında, vasiyetinde ifade ettiği gibi denizi gören ve yol kenarında yer hazırlandı. 
Ünlü sanatçının çok sayıda seveni erken saatlerde mezarlığa gelip dua okudu.
HERKESİ AĞLATTI
Tuncel Kurtiz'in cenazesine katılmak için İstanbul ve Ankara'dan gelen ünlü sanatçılar zor anlar yaşadı. Halit Ergenç, Kenan İmirzalioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Yıldırım usta oyuncunun tabutunu taşırken gözyaşlarını tutamadı.
Kurtiz'in cenaze töreni nedeniyle Edremit Körfez'inde müthiş hareketlilik yaşandı. Vatandaşlar, ünlü sanatçıları görmek için Çamlıbel köyüne akın etti. 
Usta sanatçıyı uğurlamak için, İstanbul, bölgedeki ilçe ve köylerden yaklaşık 10 bin kişi köye geldi. Törene, Tarık Akan, Özdemir Samancılar, Halit Ergenç, Kenan İmarzalıoğlu, Yılmaz Köksal, Berrak Tüzünataç, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Cansu Dere, Kıvanç Tatlıtuğ, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu, çevre belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri de katıldı. 
Editör: Haber Merkezi