Türkiye’nin en büyük toplu yemek şirketi Yemekçi, 28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Dragon Festivali’nin hem ana catering tedarikçisi hem de ‘’Yemekçi’’ kürek takımı ile yarışmacısı oldu. Festival’de Yemekçi şeflerinin özel şovları ve Oburus Dragonus Makarna Yeme Yarışması ile de keyifli anlar yaşandı...

20 yılı aşkın tecrübesiyle kurumların ‘’sürekli iş ortağı’’ olan Yemekçi, bu sene tüm festival alanının çeşitli yerlerine kurulan stantlarla katılımcılara yiyecek-içecek hizmeti sağladı. Haliç’te gerçekleşen Türkiye’nin en geniş katılımlı sportif etkinliği olan Dragon Festivali için iki yandan kolları sıvayan Yemekçi, hem operasyon hem de yarışma alanında başarısını gösterdi.

İki gün boyunca ortalama 30 bin kişiyi ağırlayan Dragon Festivali’nde Yemekçi’nin işinde uzman ekibi  katılımcıların ve davetlilerin lezzetli dakikalar geçirmesini sağlarken, ‘’Yemekçi Kürek Takımı’’ da heyecanlı dakikalar yaşattı.
Yemekçi Kürek Takımı 16 kürekçi, 1 davulcu olmak üzere 17 kişiden oluştu. Takım ruhu ile senkron içerisinde kürek çeken ekip, toplu yemekte gösterdiği başarıyı bu sefer de kürekte gösterdi.




Editör: Haber Merkezi