BGC, Güney Marmara'dan sonra Körfez bölgesindeki meslektaşlarını, 11 Haziran'da Adrina Hotel’deki iftar yemeğiyle bir araya getirecek.
BGC'nin Körfez Buluşması, Balıkesir başta olmak üzere Edremit, Balya, İvrindi, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki gazetecileri, Kaymakam ve belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla "büyük bir aile" iftarına dönüşecek. 

BÖLGEDEKİ KAYMAKAM ve BAŞKANLARA ZİYARET
BGC Başkanı Ramazan Demir, başkan yardımcısı K. Ceren Yıldırım ve Bekir Terzioğlu ile birlikte, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkan Vekili Kadir Gezer, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran, Belediye Başkanı Kazım Arslan, başkan yardımcısı Eşref Uslu, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Balya Kaymakamı Hakan Balsüzen, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, İvrindi Kaymakamı Bekir Çelik'i ziyaret etti. 

BASIN TARİHİ KİTABI HEDİYE  EDİLDİ
Kaymakam ve Belediye başkanlarıyla buluşmada, basınla olan ilişkilerin geliştirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunularak bölgede görev yapan meslektaşlarımızın yerel yönetimlerden beklentileri dile getirildi.
Demir, ‘Balıkesir Basın Tarihi’ kitabını hediye ettiği başkan ve kaymakamları "Balıkesir Basını Körfez Buluşması ve İftar Programı" etkinliğine davet etti.
Editör: Haber Merkezi