BALIKESİR MEDYASIYLA HATIRA
Başbakan Erdoğan, şehit yakınları, gazi ve engellilerle ailelerini sevindiren müjdeleri açıkladığı AK Parti grup toplantısının ardından Balıkesirli gazetecilerle biraraya geldi. Erdoğan, tek tek selamlaştığı gazetecilerle günün anısına objektiflerin karşısına geçerek bu pozu verirken, "2-3 Mart tarihlerinde Balıkesir'in misafiriyim" dedi. Balıkesirli gazetecilere ev sahipliği yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Ali Aydınlıoğlu da fotoğraf karesinde yer aldı. Ankara ve Meclis havasını soluyan gazeteciler, benzeri gezilerin periyodik aralıklarla gerçekleştirilmesinin yararına dikkat çekip, organizasyonun mimarı Edip Uğur'a teşekkür etti.

BİZİM PARTİMİZ BALIKESİR
Balıkesirli gazetecilerin AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaretle başlayan, AK Parti grup toplantısı, Anıtkabir, ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'un eviyle kentsel dönüşümün eşsiz uygulandığı Altındağ'daki Hamamönü semtini ziyaretiyle devam eden Ankara ziyareti, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Edip Uğur, Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, CHP Milletvekili Nedret Akova, Haluk Ahmet Gümüş ve MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut'un da katıldığı 'Tavacı Recep'teki akşam yemeğiyle son buldu.  Tülay Babuşçu ile Namık Havutça'nın mazeretleri nedeniyle katılamadığı yemekte milletvekillerinin birlik beraberliği dikkat çekti.  Yemeğe ev sahipliği yapan Edip Uğur, "Bizim partimiz Balıkesir" cümlesiyle aralarında siyasi parti ayrımı gözetmediklerini dile getirdi.

CEMİYET'TEN TEŞEKKÜR ŞİLDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Ali Aydınlıoğlu'nun huzur bulunduğu parti merkezindeki ziyaret sırasında Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Ramazan Demir, organizasyona ev sahipliği yapan Edip Uğur'a cemiyetin 50. yılı nedeniyle özel olarak hazırlanan şild sunarak teşekkür etti.

 

Editör: Haber Merkezi