Balıkesir Valiliği görevinden Batman Valiliğine atanan Vali Yılmaz Arslan, Balıkesirli gazetecileri konuk etti. Vali Yılmaz Arslan, Balıkesirli gazetecileri Batmanlı basın mensupları ile Laviva Cafe'de akşam yemeğinde bir araya getirerek iki ilin basın camiasını buluşturdu.

Vali Arslan, kendisini ziyarete gelen Balıkesirli gazete, televizyon ve haber ajansına mensup 12 gazeteciyi Batmanlı meslektaşlarıyla birlikte karşıladı.

Canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından Balıkesirli gazeteciler, Vali Arslan'a Yağcıbedir halısı, kolonya, höşmerim tatlısı ve lokum hediye etti.

Balıkesirli gazeteciler Vali Yılmaz Arslan'a görevi boyunca Balıkesirspor Kulübüne ciddi katkıları olduğunu belirterek kendisine 10 numaralı ve üzerinde adı yazılı Balıkesirspor forması hediye etti.

VALİ ARSLAN'DAN BATMANLI GAZETECİLERE

SİZDE BALIKESİR'E GİDİN ÖNERİSİ

Vali Yılmaz Arslan, heyetin Batman'a yaptığı ziyaretten ötürü çok mutlu olduğunu belirtirken Balıkesir'de kendileriyle birlikte çok verimli bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

Batmanlı gazetecilerin de Balıkesir'e gezi düzenlemeleri önerisinde bulunan Arslan, bununla insanlarımızın birbirine daha fazla yakınlaşacağını vurguladı.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Vali Yılmaz Arslan'ın Balıkesir'de çok önemli izler bıraktığının altını çizerek bu anlamda Batman'ı şanslı gördüklerini belirtti.

Ziyaretlerinin ülkemizde her geçen gün daha da güçlenen kardeşlik bağlarına katkıda bulunacağını kaydeden Balıkesirli gazeteciler kendilerine gösterdiği misafirperverlikten ötürü Vali Arslan'a ve Batmanlı meslektaşlarına teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi