BALIKESİR Basını’nda hareketli bir dönem yaşanıyor.

Emniyet Müdürlüğü’nün 11 aylık teknik takip sonrasında yerel bir gazeteye yönelik “organize suç örgütü kurmak, tehdit ve şantaj yoluyla haksız kazanç sağlamak” suçlamasıyla başlattığı ve 3 ismin tutuklanmasıyla son bulan operasyonun ardından bu kez de medyada “şizofreni hastası” tartışması gündeme geldi.

BALIKESİR BİRLİK gazetesi, 10 Ağustos 2011 tarihli sayısında “DUYURU” başlığı altında kaleme aldığı yazıda, “kendine gazeteciyim” diyen bir kişinin yerel basında KİRLİLİK yarattığına dikkat çekti.

Şizofren hastası ve değişik saplantıları bulunduğu belirtilen kişiyi Balıkesirliler’in çok iyi tanıdığı kaydedilen DUYURU sosyal paylaşım sitelerinde da paylaşma rekoru kırarken, birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

İŞTE O DUYURU

ve SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDEKİ YORUMLAR..

Adam gazeteci falan değil.Resmen şizofren hastası.Cevap vermenize değmez.Biz asıl bu adama yazı yazdıran o gazetenin sahiplerine acıyoruz.Kendilerini küçülttüler.  (Bizim Balıkesir)
***

Her ilde, her ilçeye bunlardan var maselef... (Herşeyi Söyleyen Adam)

***

AMA BALIKESİRDE FAZLASIYLA VAR.BALIKESİRBASINI NE HALE GELDİ?HAPİSHANE KAÇKINLARI İLE,KAFASINDA HUNİYLE GEZEN DELİLERE KALDIK!  (Balikesirspor Taraftarlar)

***

 Tedavi görmesi lazım.Siz o zevallıyı ciddiye almayın! (Burası Balıkesir)

***

Balıkesir basınına yazık oluyorBalikesirspor Taraftarlar BALIKESİRBASININI NE HALE GETİRDİLER?HAPİSHANE KAÇKINLARI İLE,KAFASINDA HUNİ İLE GEZEN DELİLERE KALDIK!BÖYLEBİR AKILHASTASINA CEVAP VERMEK BİRLİK GAZETESİNE YAKIŞMAZ! (Spor Balıkesir)

***

Adam kafayı kırmış zaten.Tedavi görmesilazım.Siz ona uymayın.Delidir ne yapsayeridir.. (Burası Balıkesir )

Editör: Haber Merkezi